Oliver Ingrossos relation till lillebror Theo Wahlgren – efter tystnaden

Oliver Ingrosso och Theo Wahlgren.

Nu väljer Oliver Ingrosso att dela med sig av sin relation till lillebror Theo Wahlgren.
Det är på Instagram som han skriver ett inlägg om sitt syskon.
”Älskar dig mest av allt”, skriver han bland annat.

Familjen Wahlgren är Sveriges stora underhållningsfamilj. Flera familjemedlemmar har valt det offentliga och levererar både inom musik, tv och underhållning.

Mamma Pernilla Wahlgren, och dottern Bianca Ingrosso har valt att låta tittarna få ta del av deras vardag i deras program Wahlgrens värld.I programmet visar de upp allt från skratt, gråt, högt och lågt när kameran dokumenterar vad som sker i deras vardag.

LÄS MER: Icas nya besked om Jerry – efter tv-profilens plötsliga försvinnande

Benjamin Ingrosso har också valt ett liv i rampljuset och nu senast har tittarna kunnat se honom i hans egna program Benjamin's på TV4. Han har också vunnit Melodifestivalen och släppt flera hyllade singlar.

Oliver Ingrosso har däremot valt att inte leva sitt liv i offentligheten och avstår helst intervjuer eller att dela med allt för privata saker på sina sociala meider.

Pernilla har i ett tidigare poddcastavsnitt av Wahlgren och Wistam berättat att sonen som vanligtvis jobbar som dj, har haft motgångar nu under pandemin när spelningar ställs in.

– Jag är så trött på de här bidragen som inte kommer till folk som verkligen behöver det. Oliver som jobbar som dj, han har fått avslag på alla sina ansökningar, sa Pernilla Wahlgren då och fortsatte:

– Och jag hörde nu att börjar de ge ut bidrag till alla stora produktionsbolag eftersom artistbranschen, den verksamheten ligger nere med 98 procent. Och nu börjar de får bidrag och du vet det är så långt ifrån vad de har gått back så att ja, tråkigt.

Oliver och Theos relation

Det väldigt länge sen Oliver delade något på Instagram, men nu har han valt att bryta tystnaden med ett gulligt inlägg.

Det är till en bild på Oliver och lillebror Theo Wahlgren som han skriver:

”Tack för världens bästa dag bästa människan i hela världen Theo. Grattis på föreslagen igen ! Älskar dig mest av allt i hela universum”.

Till inlägget har Pernilla kommenterat:

”Tack älskade Oliver för två underbara dagar då vi firat vår älskade lillebror & sladdis”.

Även Theo har skrivit under bilden:

"Älskar dig”.

LÄS OCKSÅ: Michel Tornéus i Let's dance 2021 – 3 saker du vill veta om honom

LÄS OCKSÅ: Därför skiljer sig Rolf och Birgitta Lassgård efter 38 år som gifta

Senaste nytt