Oliver Ingrossos fråga till Benjamin Ingrosso – efter upptäckten i bilden

Benjamin Ingrosso, Oliver Ingrosso

Oliver Ingrosso är inte riktigt lika aktiv som sina syskon på sociala medier. Men nu har han plötsligt valt att lämna en kommentar på en av Benjamins senaste bilder, efter en viss upptäckt i bilden.

Familjen Wahlgren/Ingrosso är en av Sveriges mest kända och omtyckta familjer. I princip alla familjemedlemmar är väldigt öppna om sina liv, förutom Oliver Ingrosso, 31.

Han har nämligen tidigare förklarat för Hänt att han inte är som sina syskon och gillar därmed inte att synas lika mycket i rampljuset. Oliver har även valt att avstå från Wahlgrens värld.

I familjens egna realityserie Wahlgrens värld har man kunnat följa Pernilla Wahlgren, 53, och Bianca Ingrosso, 26, i flera år. I de första säsongerna bodde Bianca fortfarande hemma, men nu är de inne på den nionde säsongen och det har minst sagt hänt en hel del.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Pernilla och Bianca visar gärna upp sin vardag

Bianca har gått från att bo hemma hos Pernilla till att numera driva eget företag och bo i en topp-renoverad och lyxig våning på Östermalm i Stockholm. Pernilla har också haft en fin utvecklingskurva och hennes show Kort glad och tacksam blev en rejäl succé.

Discovery+ har tidigare förklarat för Hänt att Wahlgrens värld främst handlar om Pernilla och Bianca. Men alla i deras omgivning får självklart vara med om de vill och kan. Därför är det inte ofta Oliver syns till i rutan och till skillnad från resten av hans familjemedlemmar så är han inte lika aktiv på Instagram och sociala medier.

LÄS MER: Linus Wahlgrens oväntade ord – 20 år efter händelsen

Bianca, Benjamin och Pernilla brukar nämligen ständigt ha en Instagram-story som följarna kan kolla på. De brukar även dela med sig av minst ett inlägg om dagen. Men nu har Oliver valt att göra lite väsen av sig!

Oliver Ingrossos fråga till Benjamin – inför alla

Det är i samband med att lillebror Benjamin lagt upp en video på Instagram där han vandrar genom Stockholm som Oliver väljer att kommentera inlägget. Han har nämligen gjort en upptäckt på Benjamin, som han aldrig sett förr.

I videon har Benjamin på sig ett par glasögon när han sjunger om Stockholm. Men Benjamin har ju aldrig behövt bära glasögon förut av rent medicinska skäl. Därför kanske följarna blir lite förvirrade nu. Och det är de inte ensamma om isåfall, för det verkar även Oliver ha blivit, trots att han skriver kommentaren på ett lite retsamt sätt.

”Har du fått sämre syn?”, frågar Oliver sin lillebror.

Oliver fick aldrig något svar på sin fråga, men han har fått 119 personer som gillar hans kommentar.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Charles Hammarsten/TT

LÄS OCKSÅ: Bianca Ingrossos avslöjande om Oliver Ingrossos kärleksliv

LÄS OCKSÅ: Oliver Ingrossos relation till lillebror Theo Wahlgren – efter tystnaden