LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Oliver Ingrossos flickvän varnar – oron för vanliga barnsjukdomen

01 nov, 2023 
Oliver Ingrosso, flickvännen och sonen
Oliver Ingrosso och flickvännen Zoe-Fay Brown blev föräldrar i somras.
Nu berättar den nyblivna mamman om oron för sonen Kali – och delar vidare en varning till andra familjer.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Bianca Ingrosso reagerar på Pernillas udda knep – det unnar hon sigBrand logo
Bianca Ingrosso reagerar på Pernillas udda knep – det unnar hon sig

Pernilla Wahlgrens, 55, äldsta son Oliver Ingrosso, 33, har ett par hektiska år bakom sig. Sommaren 2022 öppnade han öppnade sin framgångsrika restaurang Olli som har varit omåttligt populär sedan dess. Han skulle faktiskt egentligen ha startat den ihop med lillebrodern Benjamin Ingrosso, 23, men efter ett par möten valde han att dra sig ur. Och Oliver har ju klagat sig galant ändå!

Men det är ändå inte det största som hänt i Olivers liv på sistone. I april avslöjade han att han och flickvännen Zoe-Fay Brown, 29, skulle bli föräldrar. I början av september föddes deras son, som har fått namnet Kali.

Zoe-Fay delar vidare varningen: Därför ska man inte pussa andras barn

Zoe-Fay har varit väldigt aktiv på Instagram sedan hon fick barn och delar glatt med sig av bilder på sonen. Men att vara nybliven mamma är inte alltid enkelt och kommer med en hel del oro.

Annons

På Instagram story delar Zoe-Fay nu med sig av oron över att Kali skulle drabbas av RS-virus. Nästan alla barn får en infektion med RS-virus under de första två levnadsåren. De flesta får lindriga symptom men en del barn kan bli allvarligt sjuka, enligt 1177.

”Japp då var det jag som skaffade en plastbubbla till Kali”, skriver Zoe-Fay till en video på ett sjukt barn.

I videon, som Zoe alltså har delat vidare, uppmanar en mamma andra föräldrar att inte låta människor utanför familjen komma för nära en nyfödd bebis under RS-virustider.

”Håll våra barn säkra. Pussa INTE någon annans bebis och respektera de regler och gränser som föräldrarna har satt upp”, skriver mamman i videon.

Emilio Ingrosso om att träffa barnbarnet Kali för första gången

Trots att Zoe-Fay Brown är orolig för sin son låter de inte detta stå i vägen för att socialisera sig och njuta av första tiden med barn. Häromveckan fick Olivers pappa, Emilio Ingrosso, 58, träffa sitt barnbarn för första gången.

”Nu förstår jag vad alla pratar om att bli farfar!!! Vilken känsla!!! Värdens sötaste vackraste barn!!! Stort GRATTIS till er fina”, skrev Emilio intill ett bildspel från den känslosamma stunden.

Zoe-Fay Brown har också uttryckt att hon absolut inte känner sig klar med barn nu, utan att hon gärna skaffar minst tio till. Och ifall det blir en flicka nästa gång vet Oliver Ingrosso vad hon ska heta!

FOTO: Karin Törnblom/TT, Instagram

Annons