LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Oliver Ingrosso rättar Pernilla Wahlgren – efter orden om hans flickvän Zoe

07 apr, 2023 
OLIVER INGROSSO, PERNILLA WAHLGREN
Det har nog inte undgått någon att Oliver Ingrosso har skaffat flickvän och att de dessutom väntar barn.
Glädjen i familjen Wahlgren/Ingrosso är givetvis total, men nu tvingas Oliver rätta till sin mammas misstag.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Pernilla Wahlgrens ord om livet som nyförlovad: ”Känns...”Brand logo
Pernilla Wahlgrens ord om livet som nyförlovad: ”Känns...”

Oliver Ingrosso, 33, är den sonen i familjen Wahlgren/Ingrosso som valt att ta ett steg tillbaka från rampljuset. Faktum är att han helst inte vill vara i offentlighetens ljus men med tanke på vilken familj han kommer ifrån så har han inte så mycket val.

Trots det så är Oliver en väldigt omtyckt DJ och han har släppt musik både som sig själv och under artistnamnet Oling. Förra sommaren tog han tag i en annan dröm och slog upp portarna till den egna restaurangen Olli.

Men detta är inte det enda som hänt i Olivers liv den senaste tiden. Han har nämligen funnit kärleken i flickvännen Zoe Fay-Brown och dessutom är hon gravid, vilket betyder att Oliver snart ska bli pappa!

Oliver Ingrosso om att bli pappa: ”Relativt lugn”

Det var i podden Inga beiga morsor som Oliver avslöjade att han skaffat flickvän och samtidigt att han ska bli pappa.

Annons

– Jag tror att jag är relativt lugn. Jag vet inte om det har slagit in ännu, ordentligt, sa Oliver i podden och fortsatte:

– Jag är skitglad ja, men jag tror inte att det har slagit in än helt och hållet heller, jag har snackat med flera män som ska bli pappor och alla säger samma sak, du som farsa fattar ingenting förrän du står och håller i bebisen på BB.

Självklart är glädjen total inom familjen och bland annat har Olivers lillasyster Bianca Ingrosso, 28, uttalat sig om glädjen. Även pappa Emilio Ingrosso, 57, mamma Pernilla Wahlgren, 55, och lillebror Benjamin Ingrosso, 25, har kommit med glada tillrop.

Oliver Ingrosso tillrättavisar sin mamma – inför alla

Men det var när Pernilla berättade om glädjen som det blev lite fel och Oliver tvingades gå in och tillrättavisa sin mamma. Pernilla skrev ett långt inlägg på Instagram där hon berättar om glädjen över att bli farmor. Hon avslutade inlägget såhär:

”Är så otroligt glad för er skull älskade Oliver & Zoey!”

Det enda problemet med den meningen är att det inte är så man stavar flickvännens namn, något som Oliver är snabb med att påpeka.

”Zoe mamma. Hon stavas Zoe...”, skriver Oliver.

Pernilla har nu rättat till sitt misstag.

FOTO: MAGNUS SANDBERG/Aftonbladet, Discovery+

Annons