ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Pernilla Wahlgrens första ord om sonen Olivers bebislycka: ”Otroligt”

06 apr, 2023 
André Färnsveden
Michaela Mastad
Pernilla Wahlgren.
Nyligen avslöjade Oliver Ingrosso att han ska bli pappa.
Nu talar mamma Pernilla Wahlgren ut om sonens lycka.
”Den här bebisen kommer att bli tokälskad av oss alla”, skriver Pernilla på Instagram.
Annons
Oliver Ingrosso ska bli pappa – bekräftar flickvännenBrand logo
Oliver Ingrosso ska bli pappa – bekräftar flickvännen

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Pernilla Wahlgren är mamma till fyra barn, Oliver Ingrosso, Bianca Ingrosso och Benjamin Ingrosso, som hon fick med ex-maken Emilio Ingrosso, och yngsta sonen Theo Wahlgren som hon har med Joachim Lennholm.

Men nu kommer Pernilla få axla ännu en roll – nämligen farmor. Det efter att Oliver nyligen avslöjade att han väntar sitt första barn. Tillsammans med flickvännen Zoe-Fay Brown.

Oliver Ingrosso ska bli pappa – avslöjar flickvännen

– Du har flickvän?, frågar Ellinor.

– Ja, svarar Oliver.

Sedan får Oliver frågan om hans nya tjej är anonym, men innan han hinner svara bryter Melina in och avslöjar att flickvännen heter Zoe.

– Jag kan outa vad hon heter, hon heter Zoe, hon är fantastisk.

Tidigare gick ett rykte om att Oliver var pappan till då gravida Filippa Toremo. Det ryktet visade sig dock vara falskt. Men det som är sant, är att Oliver ska bli pappa för första gången, vilket han avslöjar i podden.

Annons

– På tal om det här så har det florerat ett till rykte. Att du ska bli pappa. Inte till Filippas barn, men då till Zoeys barn?

– Ja, säger Oliver.

– Ska du bli det?

– Ja, bekräftar Oliver.

Pernilla Wahlgrens första ord om Oliver Ingrossos bebislycka

Det betyder att mamma Pernilla ska få sitt första barnbarn. Nu uttalar sig Pernilla för första gången om lyckan – att hon äntligen ska få bli farmor.

Pernilla har delat med sig av bebislyckan i ett bildspel på Instagram. På ena bilden kan vi se Pernilla med en t-shirt där det står Nonna (Farmor på italienska.

”Tänk att min förstfödda- min älskade älskade Oliver Ingrosso ska bli PAPPA…!!! Och att jag ska få bli NONNA/ Farmor…!! Känns som igår - fast ändå inte - när Olli var min lilla bebis - och den otroliga lyckan jag kände när han kom till världen & jag fick bli mamma för första gången! ( Bild 3!). Nu har Olli vuxit upp till en varm, kärleksfull, omtänksam och trygg vuxen man. Och en sak är säker. Olli kommer bli VÄRLDENS bästa pappa, och den här lilla bebisen kommer bli TOKÄLSKAD av oss alla!!! Är så otroligt glad för er skull älskade Oliver & Zoe!!!Vilken OTROLIG RESA ni har framför er…!Ps. Nonna Pernilla laddar inför alla barnvaktsstunder som komma skall.”Count me in!”, skriver Pernilla.

Annons