ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Bianca Ingrossos första ord om att Oliver Ingrosso ska få barn

06 apr, 2023 
Bianca Ingrosso och Oliver
Oliver Ingrosso ska bli pappa, vilket innebär att Bianca Ingrosso ska bli faster.
Nu delar Bianca med sig av sina första ord gällande bebislyckan.
”Vi alla är helt överlyckliga att få en liten bebis till familjen”, skriver Bianca i ett meddelande till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Bianca Ingrossos stora möte med Hollywood: ”Jag var hög på livet”Brand logo
Bianca Ingrossos stora möte med Hollywood: ”Jag var hög på livet”

Under torsdagen kom plötsligt den glädjande nyheten att Oliver Ingrosso, 33, och hans flickvän Zoe-Fay Brown, 29, ska bli föräldrar. Det blir Pernilla Wahlgren, 56, första barnbarn och det är dessutom en bebis som gör Bianca Ingrosso, 28, till faster.

Bianca Ingrossos första ord om lyckan över att Oliver Ingrosso ska bli pappa

I ett meddelande till Hänt delar Bianca med sig av sina första ord över lyckan över att hennes storebror ska bli pappa.

”Vi alla är helt överlyckliga att få en liten bebis till familjen och Oliver och hans sambo kommer bli världens bästa föräldrar ”, skriver Bianca i ett meddelande till Hänt.

Oliver Ingrosso om att bli pappa: ”Jag tror inte att det har slagit in än ”

Oliver har tidigare inte bekräftat att han är i en relation men det var då han gästade bästa vännen Melina Criborns podacast Inga beigea morsor som han delade med sig av det ena och det andra. Oliver är idag sambo med flickvännen Zoe-Fay Brown och paret väntar nu alltså sitt första barn.

Annons

– Jag är skitglad ja, men jag tror inte att det har slagit in än helt och hållet heller, jag har snackat med flera män som ska bli pappor och alla säger samma sak, du som farsa fattar ingenting förrän du står och håller i bebisen på BB, säger han i podden.

Småbarnslivet är inget som är helt främmande ör Oliver som idag umgås tätt med Melina och hennes två små barn Jack och Cleo. I avsnittet berättar nämligen Melina att Oliver är barnens favorit så att han ska ta sig an rollen som pappa tror inte Melina är några problem.

Redan för drygt en månad sedan bekräftade Zoe att hon väntade barn. Men i det läget var inte hennes och Olivers relation bekräftad.

FOTO: MAGNUS SANDBERG/Aftonbladet, Karin Törnblom/TT

Annons