Därför missade Oliver Ingrosso Pernilla Wahlgrens förlovning

Pernilla Wahlgren och Oliver Wahlgren Ingrosso

Under familjens skidsemester förlovade sig Pernilla Wahlgren och Christian Bauer.
Alla Pernillas barn var på plats förutom Oliver Wahlgren Ingrosso.
Nu visar bilderna varför han saknades under den stora dagen.
Oliver Ingrosso ryter ifrån efter Pernilla Wahlgrens fråga om Benjamin
0:52

Efter reklamen: Oliver Ingrosso ryter ifrån efter Pernilla Wahlgrens fråga om Benjamin

(0:52)

Slå på ljud

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Under onsdagskvällen kom Pernilla Wahlgren, 55, med en glädjande nyhet – hon och kärleken Christian Bauer, 56, har förlovat sig under en skidresa med familjen i mellandagarna.

Christian tog mod till sig och gick ner på knä för sin älskade när de befann sig i Sälen för att avnjuta lite semester efter alla födelsedags- och julfiranden. Till Pernillas stora förtjusning var hennes barn på plats under den stora stunden – alla förutom en. Hennes äldsta son Oliver Wahlgren Ingrosso lyste nämligen med sin frånvaro.

Det är på Instagram som hon berättar om den stora nyheten för sina följare och under bilden där paret ser överlyckliga ut skriver hon ”Jag sa JA!”.

ANNONS: Passa på – ett riktigt schysst elavtal! 0 kronor i månadsavgift i 9 månader och en öresrabatt på det rörliga elpriset som motsvarar 7,5 öre/kWh inklusive moms. Ingen bindningstid, ingen uppsägningstid. Läs mer hos Skellefteå Kraft (Extern Länk)

Därför saknades Oliver Wahlgren Ingrosso – bilderna visar

Frieriet ägde rum uppe på en restaurang på Sälenfjället efter att paret avnjutit en härlig middag tillsammans med familj och vänner.

Dottern Bianca Ingrosso publicerade under torsdagen en intim video på det nyförlovade paret – på videon syns de sitta i dold belysning med levande ljus och Pernilla trär glatt på ringen på sitt finger.

– Jag är förlovad, det är helt sjukt. Vänta, vänta, är jag förlovad? Åh herregud. Ska jag gifta mig? Ska vi gifta oss? Wow!, säger Pernilla i klippet.

Men en som inte var på plats under frieriet var alltså Pernillas äldste son Oliver – har var nämligen ute på andra äventyr. På hans Instagram syns han vara ute på resande fot för att jobba.

Han publicerar bland annat en bild från Trondheim i Norge och under kvällen syns han spela på en nattklubb.

Oliver Wahlgren Ingrossos Instagram-story

Oliver Wahlgren Ingrossos Instagram-story

Christian har flyttat in i Pernillas nybyggda villa

De träffades genom gemensamma vänner för ett par år sedan och sedan sa det klick – och nu kan de både titulera sig som sambos och förlovade.

– Vi träffades via gemensamma vänner. Det var så det var. Det var ingen nätdejting, jag har känt det ända från start, det är inte min grej liksom, har Pernilla avslöjat när hon tidigare gästat podcasten Framgångspodden.

Christian har nämligen flyttat in tillsammans med Pernilla och yngsta sonen Theo Wahlgren i Pernillas nybyggda villa som nyligen blev klar.

– Jo, men vi bor ju tillsammans nu, mer eller mindre. Så det kommer han att göra. Han kommer att bo där med mig, säger Pernilla till Aftonbladet.

FOTO: Karin Törnblom/TT/MAGNUS SANDBERG/Aftonbladet

FRÅN FÖRSTASIDAN