Oliver Ingrosso flyttar – nya boende-situationen avslöjad

OLIVER INGROSSO

Oliver Ingrosso har bott i samma lägenhet i åtta år, enligt Folkbokföringen.
Men nu flyttar han – här är anledningen bakom den plötsliga flytten.
0:52

Efter reklamen: Oliver Ingrosso ryter ifrån efter Pernilla Wahlgrens fråga om Benjamin

(0:52)

Slå på ljud

Oliver Ingrosso, 32, har många strängar på sin lyra. Precis som flera andra av hans familjemedlemmar så är musik ett stort intresse och han spelar ofta på olika ställen runtom i landet.

Något annat som är ett stort intresse i familjen Wahlgren/Ingrosso handlar om matlagning. Snart slår dörrarna upp till Olivers alldeles egna restaurang Olli där gästerna får avnjuta både mat i världsklass men han har också valt att satsa stort på musiken som spelas i högtalarna. Tanken är alltså att det både ska vara en mat- och musikupplevelse att gå till Olli.

”Jag öppnar en restaurang ganska snart. Så det är väldigt spännande nyheter. Vi kommer fokusera på äkta italiensk mat och musik så gå in och följ oss ifall du vill ta del av vår resa igenom allt det här.”, har Oliver tidigare förklarat.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Pernilla Wahlgrens överenskommelse med Biancas lägenhet

På sociala medier berättar Oliver gärna om sin musik och sin nya restaurang, men när det kommer till privatlivet är han desto mer hemlighetsfull. Hans lillasyster Bianca Ingrosso, 27, är däremot inte lika privat av sig och det är nog ingen som missat att hon lagt vantarna på en ny lägenhet som hon snart flyttar in i. Lägenheten är 300 kvadratmeter stor med härligt ljusinsläpp.

Bianca fick nyligen tillträde till nya lägenheten, men hon kommer inte flytta in på ett tag. Lägenheten ska nämligen få sig en renovering först. Bland annat ska hon byta sten i badrummet samt flytta köket.

Bianca är inte den enda i familjen som är emellan två boenden just nu. Mamma Pernilla Wahlgren, 54, håller ju nämligen på och bygger sitt drömhus på Lidingö! Till en början var det beräknat att huset skulle vara färdigt vid det här laget, men av olika anledningar har det hela blivit fördröjt.

Exklusivt
Sofia Wistams ödebesked om Sofias änglar – efter Naked attraction

Men fram tills dess att huset på Lidingö blir redo för inflytt har Pernilla gjort en deal med Bianca: nämligen att Pernilla får bo i Biancas nya lägenhet fram tills dess att den ska börja renoveras i augusti.

”HUR snäll dotter har inte jag?!!! ÄNTLIGEN har min älskade Bianca fått nycklarna till sin DRÖMLÄGENHET!!! Och i väntan på att renoveringen ska dra igång, så överlåter hon lägenheten till sin bostadslösa moder & lillebror - i väntan på att drömhuset på Lidingö ska bli färdigbyggt! HUR gulligt?!!!”, förklarar Pernilla i ett nytt inlägg på Instagram.

Oliver Ingrosso flyttar – verkliga anledningen bakom flytten

De senaste åtta åren har Oliver bott i en lägenhet på Östermalm, enligt Folkbokföringen. Men under tisdagen har mamma Pernilla och hennes pojkvän Christian Bauer, 56, hjälpt Oliver att flytta ut från sin lägenhet.

PERNILLA WAHLGREN
FOTO: INSTAGRAM
PERNILLA WAHLGREN
FOTO: INSTAGRAM

Till en början var det oklart vart Oliver skulle flytta, men nu berättar Pernilla att det endast är en temporär flytt som det rör sig om.

”Och DESSUTOM så ska min älskade Oliver OCKSÅ flytta in - i väntan på att hans lägenhet totalrenoveras! HUR mysigt & bra?!!!”, skriver Pernilla.

Oliver ska alltså inte flytta ifrån sin lägenhet, istället ska han bo med Pernilla och lillebror Theo Wahlgren, 15, i Biancas lägenhet. Vad mysigt!

Benjamin Ingrosso om att ha en egen show: ”Nyper mig i armen varje dag"

Se klippet här!

FOTO: MAGNUS SANDBERG/Aftonbladet, INSTAGRAM

SENASTE NYTT!