Idol 2023 marknadsföring banner

Oliver Hunt och Antonija Mandir dejtar – egna orden om kvällen ihop

02 dec, 2020 
Antonija Mandir och Oliver Hunt
Foto: Instagram

Oliver Hunt och Antonija Mandir dejtar.
Det bekräftar nu Oliver i ett meddelande till Hänt.
”Kände att vi kunde prata om allt”, skriver Oliver efter den lyckade kvällen med Youtubern.


Annons
Skoleken med Anna och Kristian
Skoleken med Anna och Kristian

Oliver Hunt , 25, medverkade hösten 2017 i dokusåpan Temptation island. I programmet fick tittarna följa fyra par som av olika anledningar ville testa sin relation och se om deras kärlek till varandra klarade av frestelser.

Oliver kom dit med dåvarande flickvännen Kristina Brorsson men fann under programmets gång kärleken i Denise Desmond. Oliver och Denise var sedan ett par utanför inspelningarna och blev 2018 föräldrar till den gemensamma dottern Leona.

Men förra hösten tog kärleken slut och paret bestämde sig för att gå skilda vägar. Oliver har i en tidigare intervju med Hänt berättat mer om anledningen till att relationen tog slut.

Antonija Mandirs uppbrott med Jack Stengel-Dahl

Någon annan som gått ur en relation är youtube-profilen Antonija Mandir, 25. Det var i mitten på oktober som Antonija bekräftade att relationen med tidigare kärleken Jack Stengel-Dahl hade nått sitt slut.

Annons

Efter att ha träffats i Ex on the beach var Jack och Antonija ett av Sveriges absolut hetaste reality-par under cirka fyra års tid. Beskedet gällande att de hade gjort slut kom som en chock för många då de nyss hade flyttat in i en ny lägenhet och såg utåt sätt ut att ha det bra tillsammans.

Antonija har sedan dess pratat öppet om känslorna över den avslutade relationen och att det tagit hårt har hon inte stuckit under stolen med.

– Jag har så psykiskt ont att jag får fysiskt ont. Det känns som att mitt hjärta är i tusen delar som bara flyter runt i min kropp och det känns som att det aldrig kommer att bli helt igen, sa Antonija i en video på Youtube med tårarna rinnande längs kinderna.

Antonija Mandir och Oliver Hunt dejtar - egna orden om kvällen ihop

Men nu visar sig Antonija vara redo för nya äventyr. Under tisdagskvällen publicerade hon nämligen flera Instagram storys där det såg ut som hon var på dejt. I ett videoklipp syntes en påse med ballong knuten till, samt en klänning med lappen:

Annons

”En taxi hämtar dig 19:00. Ses snart”.

Under kvällens gång la många även märke till att det såg ut som att Antonija och Oliver var på samma ställe – och så var även fallet. Nu bekräftar Oliver för Hänt att duon dejtar.

”Ja, det har varit mycket tankar kring det. Många som frågar och spekulerar! Kul att folk är engagerade. Det stämmer att jag var på dejt igår kväll, det var en riktigt bra dejt som var lättsam. Kände att vi kunde prata om allt. Hon är sjukt härlig att umgås med, blir glad i hennes närhet. Och det var inte första gången vi sågs men första gången vi gick på en riktig dejt. Och eftersom du frågar om henne kan säga att jag träffat Antonija tidigare och träffar gärna henne igen. Definitivt min typ av tjej insida och utsida.”, skriver Oliver i ett meddelande till Hänt.

Hänt har utan framgång sökt Antonija Mandir för en kommentar.

Annons