LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Oliver Hunt bryter tystnaden – bekräftar otrohetsryktena om Antonija Mandir

08 jul, 2022 
André Färnsveden
Antonija Mandir och Oliver Hunt.
Realitystjärnorna Oliver Hunt och Antonija Mandir gjorde slut nyligen.
Senaste veckan har det florerat flera rykten om anledningen bakom uppbrottet.
Nu bryter Oliver tystnaden och berättar om otroghetsryktena.
Annons
Antonija Mandir om relationen med Kristina "Keyyo" PetrushinaBrand logo
Antonija Mandir om relationen med Kristina "Keyyo" Petrushina

Antonija Mandir, 26, är idag en känd influencer. Hennes karriär började när hon, år 2017, var med i realityserien Ex on the Beach. Likt Antonija medverkade även Oliver Hunt i reality-tv, i det snarlika programmet Temptation Island.

De två gick på en första dejt år 2020, kort efter att Antonija och hennes ex-pojkvän hade gjort slut.

Det stämmer att jag var på dejt igår kväll. Det var en riktigt bra dejt som var lättsam. Kände att vi kunde prata om allt. Hon är sjukt härlig att umgås med, blir glad i hennes närhet”, skrev Oliver till Hänt då, efter ryktena om att de två hade dejtat.

Antonija Mandir bekräftar uppbrottet från Oliver Hunt

I ett inlägg på Instagram från den 17 juni, publicerade Antonija en svartvit bild förestellande henne själv och Oliver. I bildtexten öppnar hon upp om förhållandet och bekräftar att de har valt att gå skilda vägar. Till Hänt förklarade Antonija att vänner och familj har var viktiga för henne under den tunga tiden efter uppbrottet.

Annons

Jag återhämtar mig genom att umgås och prata med min familj och mina nära. De har alltid varit igenom allt med mig och det värderar jag högt”, skriver hon till Hänt i ett privat meddelande.

Håller mina dagliga rutiner och försöker bearbeta”, tillägger hon avslutningsvis i meddelandet.

Kort efter uppbrottet från Oliver började dock rykten om Antonija att cirkulera. Hon sågs tillsammans med Alice Stenlöfs, 26, ex-pojkvän, Philip Wong, 28, och han pekades ut som hennes nya flamma.

Följarna började spekulera i om huruvida hon skulle ha varit otrogen mot Oliver och att det var orsaken till att de valt att gå skilda vägar.

Nu bryter Oliver tystnaden och bekräftar ryktet om otroheten under förhållandet.

Oliver Hunt bekräftar otroghetsryktena

Oliver gästade i dagarna Youtube-programmet Cluee News. Programledaren Mikael Hallström, 35, berättar att 80 procent av hans följare undrar samma sak – har Antonija varit otrogen? Oliver ger då ett uppriktigt svar från hans perspektiv.

Annons

– Det fanns, och det hände. Det var inte därför vi gjorde slut. Det som hände var att jag... visste inte hur jag skulle ta det. Jag blev jävligt chockad när det hände och jag tog min väska och stack därifrån. Jag packade den själv, berättar Oliver.

Vidare förklarar Oliver att han behövde åka iväg i några dagar för att reflektera. Han ringde runt efter en förklaring på varför det hände.

– Jag drog iväg tre fyra dagar. Jag satte mig ner och reflekterade som fan. Jag ringde mina vänner, jag ringde hennes vänner. Jag ringde, du vet, folk som någonstans kan ge mig en förståelse i varför det hände, för att jag ska kunna förlåta och gå vidare ifrån det.

Han förklarar att han gick tillbaka och förlät henne till slut, men att andra problem ställde till det för relationen, så som kommunikation och brist på ensamtid.

FOTO: Magnus Sandberg/Aftonbladet/TT, Karin Törnblom/TT

Annons