ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
Idol 2023 marknadsföring banner

Svenska powerkvinnor-profilen bekräftar uppbrottet – ett år efter bröllopet

17 jun, 2022 
Influencern Antonija Mandir är en av profilerna vi fått följa i realityserien Svenska powerkvinnor.
I serien fick tv-tittarna följa med på hennes bröllop med Oliver Hunt.
Nu berättar Antonija om uppbrottet för Hänt.
Annons
Antonija Mandir om relationen med Kristina "Keyyo" Petrushina
Antonija Mandir om relationen med Kristina "Keyyo" Petrushina

Realityserien Svenska powerkvinnor gjorde succé på Viaplay när premiärsäsongen sändes förra året. Sedan dess har vi fått lära känna de fem kända profilerna i en ytterligare säsong.

Vilka är då de svenska profilerna? Jo, författaren Camilla Läckberg, 47, komikern Kristina ”Keyyo” Petrushina, 25, läkaren Mouna ”Doktor Mouna” Esmaeilzadeh, 42, radioprofilen Laila Bagge, 49, och influencern Antonija Mandir, 26.

Nu bekräftar Antonija att hon och kärleken Oliver Hunt, 27, har gått skilda vägar efter ett år som gifta.

Antonija Mandirs och Oliver Hunts kärlekssaga

Antonija slog igenom med sin medverkan i TV-programmet Ex on the beach år 2017 och är idag känd som influencer, Youtuber och en av fem profiler i Svenska powerkvinnor.

Annons
Recept.se Nyhetsbrev

Antonija och pojkvännen Oliver, känd från Temptation island. Hade började dejta kort efter Antonijas uppbrott från före detta pojkvännen Jack Stengel-Dahl, 26. Ex-paret bröt hösten 2020.

”Det stämmer att jag var på dejt igår kväll. Det var en riktigt bra dejt som var lättsam. Kände att vi kunde prata om allt. Hon är sjukt härlig att umgås med, blir glad i hennes närhet.”, skrev Oliver till Hänt i ett privat meddelande efter det första romansryktet mellen honom och Antonija hade börjat cirkulera.

Ett halvår efter första dejten kom nyheten att de två profilerna hade gift sig i hemlighet. Det har senare kommit fram att bröllopet var iscensatt för att paret skulle spela in en musikvideo. Det var alltså ingen giltig vigsel.

Men gifta eller inte, ett uppbrott är alltid tungt, och nu bekräftar Antonija alltså att hon och Oliver gått skilda vägar.

Antonija Mandir bekräftar uppbrottet från Oliver Hunt – ett år efter bröllopet

I ett öppenhjärtigt inlägg på Instagram berättar Antonija om kärleken till Oliver och anledningen bakom uppbrottet.

Annons

Du var rätt, jag var rätt, vi var så rätt. Men tiden var inte rätt för oss. Jag & Oliver har valt att gå skilda vägar och vi behöver fokusera på oss själva ett tag. Det gick för snabbt och ibland blir man blind av kärleken”, skriver hon och fortsätter:

”Jag behöver vara ensam och vara trygg med ett liv med mig själv innan jag släpper in någon annan. Är tacksam för alla våra minnen och för allt vi har lärt varandra. Fina fina människa. Jag önskar dig det finaste livet kan ge. Allt har sin tid.

Antonijas egna ord om livet efter uppbrottet: ”Återhämtar mig”

När vi når Antonija för att prata om uppbrottet berättar hon om hur mycket familj och vänner betyder för henne i stunder som dessa:

Jag återhämtar mig genom att umgås och prata med min familj och mina nära. De har alltid varit igenom allt med mig och det värderar jag högt”, skriver hon till Hänt i ett privat meddelande. Hon fortsätter:

Annons

Håller mina dagliga rutiner och försöker bearbeta.”

Det är alltid tufft att bryta med någon man delat livet med. Vi skickar våra varmaste hälsningar till både Antonija och Oliver!

Hänt har sökt Oliver för en kommentar utan framgång.

FOTO: Youtube, Karin Törnblom/TT

Annons