Antonijas första ord om relationen till Philip Wong – efter uppbrottet

Antonija Mandir. Philip Wong.

Tv-profilen Antonija Mandir berättade att hon och ex-pojkvännen Oliver Hunt har gjort slut för bara några veckor sedan.
Men senaste tiden har hon synts tillbringa tid med en manlig välkänd profil.
Nu bekräftar Antonija nya relationen.
Antonija Mandir om relationen med Kristina "Keyyo" Petrushina
0:59

Efter reklamen: Antonija Mandir om relationen med Kristina "Keyyo" Petrushina

(0:59)

Slå på ljud

Influencern och Svenska powerkvinnor-profilen Antonija Mandir, 26, slog igenom som tv-profil när hon medverkade i realityprogrammet Ex on the beach 2017.

Under inspelningen blev Antonija och deltagaren Jack Stengel-Dahl, 26, blixtförälskade. Efter programmet flyttade de ihop, men tre år senare gick de skilda vägar.

Kort efter uppbrottet från Jack träffade Antonija realityprofilen Oliver Hunt. De två var ett stabilt par fram tills för bara några veckor sedan.

Nu bekräftar Antonija den nya relationen med en annan manlig välkänd profil. Vem då?

Antonija Mandir och Oliver Hunt har gjort slut – egna orden om uppbrottet

Det var i mitten på juni som Antonija meddelade följarna om uppbrottet från Oliver i ett inlägg på Instagram.

Intill en svartvit bild på henne och ex-pojkvännen skrev hon:

”Du var rätt, jag var rätt, vi var så rätt. Men tiden var inte rätt för oss. Jag och Oliver har valt att gå skilda vägar och vi behöver fokusera på oss själva ett tag. Det gick för snabbt och ibland blir man blind av kärleken. Jag behöver vara ensam och vara trygg med ett liv med mig själv innan jag släpper in någon annan. Är tacksam för alla våra minnen och för allt vi har lärt varandra. Fina fina människa. Jag önskar dig det finaste livet kan ge. Allt har sin tid.”

I ett privat meddelande till Hänt berättade hon dessutom om hur hon tillbringade dagarna för att ta sig igenom den första tuffa tiden efter det plötsliga uppbrottet.

Jag återhämtar mig genom att umgås och prata med min familj och mina nära. De har alltid varit igenom allt med mig och det värderar jag högt. Håller mina dagliga rutiner och försöker bearbeta”

Men nu visar det sig att Antonija även fördriver den nyfunna fritiden som singel med en speciell person.

Antonija och Oliver blev tillsammans år 2020.

Antonija och Oliver.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Antonijas första ord om nya relationen – efter uppbrottet med Oliver

Antonija har nämligen fångats på bild flera gånger tillsammans med Philip Wong, 28. Något som spolierkontot Exonph rapporterade om först, via ett inlägg på Instagram story.

Vem är då Philip Wong? Jo, det är ju ingen mindre än Alice Stenlöfs, 26, ex-pojkvän. Ex-paret var tillsammans under sex års tid. För att hälla mer vatten på kvarnen har Alice dessutom avföljt vännen Antonija.

Men är det något mer än en vänskaprelation mellan Antonija och Philip? Det vet vi inte, men Antonija bekräftar dock att de har någon sorts relation.

Under tisdagskvällen publicerad Antonija nämligen en serie bilder som är tagna runt hörnet från Strandvägen 1, där hon tidigare hade setts avnjuta en middag med Philip.

”Kan man hyra Philip som fotograf?”, frågar en följare i Antonijas kommentarsfält under bildspelet.

”Klart man kan”, svarade Antonija som kryptiskt bekräftar att de har någon typ av relation. Philip verkar i alla fall inte vara ett okänt namn för Antonija om vi säger så.

Har sökt Antonija Mandir, Alice Stenlöf och Philip Wong för en kommentar utan framgång.

FOTO: Johan Jeppsson/TT, Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN