Antonija Mandir bryter tystnaden – därför gjorde hon och Oliver Hunt slut

ALICE STENLÖF, ANTONIJA MANDIR

Reality-profilen och influencern Antonija Mandir blev nyligen singel efter en längre relation med Oliver Hunt. Efter det sågs hon tillsammans med Alice Stenlöfs ex-pojkvän Philip Wong.
Nu berättar Antonija hur det ligger till med alltihop.
Antonija Mandir om relationen med Kristina "Keyyo" Petrushina
0:59

Efter reklamen: Antonija Mandir om relationen med Kristina "Keyyo" Petrushina

(0:59)

Slå på ljud

Influencern och Svenska powerkvinnor-profilen Antonija Mandir, 26, slog igenom som tv-profil när hon medverkade i realityprogrammet Ex on the beach 2017.

Under inspelningen blev Antonija och deltagaren Jack Stengel-Dahl, 26, blixtförälskade. Efter programmet flyttade de ihop, men tre år senare gick de skilda vägar.

Kort efter uppbrottet från Jack träffade Antonija realityprofilen Oliver Hunt. De två var ett stabilt par fram tills för bara några veckor sedan. Efter flera spekulationer från olika håll kunde de bekräfta uppbrottet i ett inlägg på Instagram.

Du var rätt, jag var rätt, vi var så rätt. Men tiden var inte rätt för oss. Jag & Oliver har valt att gå skilda vägar och vi behöver fokusera på oss själva ett tag.”, skrev Antonija då.

Alice Stenlöfs svar om Philip och Antonija

Sedan dess har mycket hänt. Bland annat har Antonija synts på bild tillsammans med Philip Wong, 28, under en middag. Philip är känd för många, då han är Alice Stenlöfs, 26, ex-pojkvän. Ex-paret var tillsammans under drygt sex års tid.

I en video på Youtube har Alice nu valt att uttala sig om Antonijas middag tillsammans med hennes ex.

– Såhär, jag vet inte. Jag får bara saker skickat till mig, jag har pratat med Philip. Utöver det så har det ingenting med mig att göra. Jag personligen är mån om att Philip är lycklig och mår bra. Han är den som jag haft ett förhållande med i nästan sju år, säger Alice i videon och fortsätter:

– Jag har ingenting att säga om den situationen.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Antonija Mandirs ord om situationen med Philip Wong

Nu har även Antonija valt att uttala sig om situationen i en video på Youtube.

– Jag måste få sitta på en uteservering och få ta en bärs med en kille och fira andra personer, men det var ingen som fotade det. De fotade bara oss två, förklarar Antonija i videon.

Hon säger också att följarna inte har någon rätt att kritisera henne för att hon ”gått vidare så snabbt”.

– Det är inte så att jag är för tidigt eller att det är för tidigt, det är bara ni som är väldigt sena. Ni har inte fått den här informationen. Ni vet ju inte hur det har varit. Ni har bara gått på det som folk har skvallrat och pratat om.

Därför tog det slut mellan Antonija Mandir och Oliver Hunt

Antonija går också djupare in på vad det egentligen var som ledde till att det tog slut mellan henne och Oliver.

– Jag ville ut och resa, jag visste att jag ville testa att bo utomlands, det ska man matcha ihop med varandra. Oliver har också en fantastisk dotter som vi också behövde tänka på och ta hänsyn till såklart. Jag tror inte att våra framtidsplaner var så himla klara tillsammans som vi trodde, säger Antonija Mandir.

– Vi provade allt vi bara kunde och till slut kom jag till en punkt där jag kände att ”det här fungerar inte”. Vi är inte de vi var innan.

– Jag valde att lämna och jag tror att det kom som en chock för Oliver, såklart, säger hon.

FOTO: YOUTUBE

FRÅN FÖRSTASIDAN