TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Ola Rapace om stora bråket med Noomi som förändrade allt

04 maj, 2021 
https://image.hant.se/image-5434184?imageId=5434184&width=1320&height=1320&cropw=100&croph=100&x=0&y=0
Linnea Lundgren
Ola Rapace har många gånger berättat om det komplicerade förhållandet till sonen Levi.
Nu bryter han tystnaden om händelsen med Noomi innan skilsmässan.
– Han vågade inte lämna sitt pojkrum.
Annons
7 svenska kändispar som gått skilda vägar 2020Brand logo
7 svenska kändispar som gått skilda vägar 2020

Skådespelaren Ola Rapace, 49, har under de senaste åren varit svår att undvika å han gjort succé på vita duken i svenska storfilmer som Wallander och Tillsammans. Även internationellt har han gjort sitt namn hört då han medverkat i toppfilmer som Skyfall. Men trots att karriären gått som på räls har Ola haft ett större slag med sitt inre. Han har nämligen gjort sig känd för sin hårda utsida med stora förkärlek för fester och vilda nätter – något han nu vill lämna bakom sig.

Ola var tidigare gift med den svenska Hollywood-skådespelerskan Noomi Rapace som han även har sonen Levi, 17, tillsammans med. Tidigare har Ola i intervjuer berättat om det komplicerade förhållandet till sonen.

– Alltid när jag har försökt be om ursäkt så har han anklagat mig för att vara självömkande och sagt att "pappa, det är inte du som är offret". Och det har han nog en poäng i. För jag tycker att det är svårt att be om ursäkt på ett rent sätt som inte känns sliskigt. Jag känner mig skyldig till det där, berättade Ola i Fördomspodden tidigare i år.

Annons

Ville inte ha något med pappan att göra

Åren under Levis tonår blev tuffa mellan far och son – med många bråk och upprörda känslor. Därför är Ola idag glad över att de har en fin relation till varandra. Speciellt eftersom sonen en tid inte ville ha något med pappan att göra överhuvudtaget.

– Han hade en period när han var sådär 14-15 och började ifrågasätta hela sin barndom och sina föräldrar och då var han jävligt arg på mig. Och det var till och med en period där han vägrade prata med mig, berättar Ola Rapace i Fördomspodden och fortsätter:

– Tillslut, som tur är, så kom jag igenom hans pansar och lyckades få hans förlåtelse.

Stora ångesten för sonen Levi

Men även om Ola flera gånger har berättat om förhållandet till sonen har han varit desto tystare om relationen till Noomi. Inte minst kring skilsmässan som ska ha varit mycket uppslitande för dem båda. Nu bryter Ola tystnaden i Alexander Pärleros Framgångspodden där han berättar när det stod klart för paret att de skulle gå skilda vägar.

Annons

Efter att ha fått frågan "vad kan du få ångest för" svarar Ola:

– Det sista som hände innan vi skilde oss, då hade vi hållit på och grälat en hel natt egentligen, och min son hade vaknat men vågade inte gå ut ur sitt pojkrum. Eftersom han tyckte det lät så hotfullt därute. När vi märkte det, att det hade skrämt honom så mycket. Det var då vi förstod att nej såhär kan vi inte ha det längre.

FOTO: TT

Annons