ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Lindas relation till Ullared-Morgan – efter brutna förlovningen med Ola-Conny: ”Vi skrattar”

28 okt, 2022 
Ola-Conny, Linda och Morgan
Linda Persson var tidigare förlovad med Ola-Conny Wallgren.
Nu berättar hon om sin okända relation till Ullared-profilen Morgan Karlsson.
– Det var honom jag började träffa och prata med i personalrestaurangen, säger hon till Hänt.
Annons
Morgans relation till Ola-Conny – hyllningen efter inspelningarnaBrand logo
Morgans relation till Ola-Conny – hyllningen efter inspelningarna

Linda Persson, 46, var tidigare förlovat med Ullared-profilen Ola-Conny Wallgren, 58. Det var i somras som Ola-Conny avslöjade att han hade satt en ring på kollegan Lindas finger. Men tre månader senare bekräftade Ola-Conny att relationen var över. Linda har själv kommenterat uppbrottet i en intervju med Hänt.

– Vi ville hålla detta privat, vi ville inte att folk skulle börja snacka på jobbet. Jag blev förvånad att det var i media för vi kom överens om att hålla det privat, sa då Linda.

Ola-Connys ex-fästmös glädje över relationen till Morgan: ”Vi skrattar”

Ola-Conny arbetar med livsmedel på Gekås medan Linda arbetar i restaurangen. Det var just på varuhuset som det forna paret träffades och Linda är inte bara nära Ola-Conny, utan känner självklart även Morgan Karlsson, 49, även han känt från programmet Ullared.

Annons

– Jag lärde känna honom tidigt faktiskt. Så det var honom jag började träffa och prata med i personalrestaurangen. Han är trevlig och vi har våra samtal, vi träffas ofta i personalrestaurangen och då har man ett litet snack, säger Linda.

Har eran relation ändrats något sedan sedan uppbrottet med Ola-Conny?

– Nej nej den har inte förändrats någonting, varken med andra kollegor eller med honom. Det är som vanligt. Det är inga konstigheter där. Vi umgås inte privat utan vi träffas på jobbet, pratar lite och skrattar lite.

Linda Persson om hur Moran framställs i tv-serien Ullared: ”Inte den där stela”

Både Ola-Conny och Morgan är minst lika trevliga i verkligheten som på tv har Linda tidigare berättat. Däremot anser hon att de båda är något annorlunda när kamerorna inte är på.

– Morgan är trevlig och rolig. Han skojar och har sig, så han är inte den där stela killen som man kan uppleva på tv:n. Han har humor och skojar på. Där kan jag tycka att det skiljer sig, på tv är han väldigt tystlåten och så. Gentemot mig så är han inte det. Vi pratar på och skojar som vem som helst.

FOTO: Privat/TT

Annons