ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Ola-Connys ex Linda Persson bryter tystnaden om uppbrottet: ”Delade meningar”

20 okt, 2022 
Linda Persson och Ola-Conny
Ullared-profilen Ola-Conny och tidigare fästmön Linda Persson bröt sin förlovning härom veckan.
I en intervju med Hänt delar Linda nu med sig av sina första ord om uppbrottet.
– Jag blev förvånad att det var i media för vi kom överens om att hålla det privat, säger hon till Hänt.
Annons
Därför älskar Ola-Conny att jobba på UllredBrand logo
Därför älskar Ola-Conny att jobba på Ullred

Ola-Conny Wallgren, 58, har blivit ett välkänt ansikte för det svenska folket genom tv-serien Ullared. I somras kom den glädjande nyheten att han hade förlovat sig med kollegan Linda Persson, 46. Men tre månader senare bekräftade Ola-Conny uppbrottet.

– Det stämmer att vi har gjort slut. Allt är okej men sånt är livet, sa Ola-Conny till Aftonbladet härom veckan.

Linda Perssons första ord om uppbrottet med Ola-Conny

Nu väljer ex-fästmön Linda att själv berätta sin sida av uppbrottet i en intervju med Hänt.

– Det är som alla andra förhållanden, det var väl bra så men man är väl inte överens om allting. Vi hade inga bråk eller så, vi bråkade aldrig men vi hade delade meningar om saker. Vi hade det bra tillsammans så det var inga konstigheter där, säger Linda.

Annons

Vem tog snacket och avslutade relationen?

– Det var lite båda två.

Hur länge hade ni känt att det kanske inte var ni?

– Det var bara mest på slutet. Det är ingenting man gick och tänkte på. Men det är aldrig roligt att gå i sär för någon av oss.

Ola-Conny och Linda
Foto: Privat

Linda har tidigare varit gift men att paret valde att förlova sig bara några månader in i relationen är inget som hon ångrar.

– Ångrar gör jag inte, absolut inte. Vi låg på samma plan tankemässigt och vi var lika i personlighet så det kändes naturligt. Om det hade varit tidigare eller senare hade inte spelat någon roll på så sätt, säger hon.

Så ser relationen mellan Linda och Ola-Conny ut idag – kallpratet på varuhuset

Även andra var involverade i förhållandet, då både Ola-Conny och Linda har barn sedan tidigare relationer.

Annons

– Han träffade mina barn så vi umgicks med mina barn men hans barn är större och har sina familjer. Så jag har aldrig träffat hans barn utan det är mest hans syster och kusin.

Det var just genom arbetet på Gekås i Ullared som Ola-Conny och Linda träffades. Men hur ser egentligen relationen nu ut efter att förlovningen brutits?

– Vi jobbar ju på samma arbetsplats men inte samma tider. Så det enda man ser varandra är när han äter i personalrestaurangen samtidigt som mig. Så kontakt har vi inte. Det blir inte så jättemycket prat, han har gått vidare med sitt liv och jag med mitt. Han är med sina kollegor och jag med mina.

Linda avslöjar brutna dealen med Ola-Conny: ”Jag blev förvånad”

Kollegorna tycker däremot att det är synd, då de ansåg att Linda och Ola-Conny var ett fint par. Att snacket skulle gå på jobbet var däremot något som Linda hoppades inte skulle ske. Ullared-profilen Morgan Karlsson, 49, har tidigare berättat för Hänt att han fick reda på att paret hade brutit upp genom en annan kollega som sett det i media. Detta trots att Morgan är vän med både Linda och Ola-Conny.

– Jag förstår att Morgan blev förvånad över det här för varken jag eller Ola-Conny har berättat det. Vi ville hålla detta privat, vi ville inte att folk skulle börja snacka på jobbet. Jag blev förvånad att det var i media för vi kom överens om att hålla det privat, säger Linda.

Vad tror du framåt, kommer det kunna bli ni igen?

– Man vet aldrig vad som sker i framtiden men just nu så håller vi det professionellt.

FOTO: Privat/Kanal 5

Annons