ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Bluffen om Ullared-Morgan och Ola-Conny – exet avslöjar: ”Han är...”

21 okt, 2022 
Ola-Conny och Morgan
Radarparet Ola-Conny Wallgren och Morgan Karlsson är välkända från Ullared.
Nu berättar Ola-Connys ex-fästmö Lina Persson om hur killarna egentligen är utanför programmet.
– De är inte riktigt samma i verkligheten som de är på tv, säger Linda till Hänt.
Annons
Därför älskar Ola-Conny att jobba på UllredBrand logo
Därför älskar Ola-Conny att jobba på Ullred

Ullared-profilen Ola-Conny Wallgren, 58, avslöjade i somras att han hade förlovat sig med kollegan Linda Persson, 46. Men tre månader senare bekräftade Ola-Conny att relationen var över.

Nyligen bröt Linda själv tystnaden om uppbrottet, det var i en intervju med Hänt som hon berättade sin sida av det hela.

– Vi ville hålla detta privat, vi ville inte att folk skulle börja snacka på jobbet. Jag blev förvånad att det var i media för vi kom överens om att hålla det privat, sa då Linda.

Ex-flickvännen avslöjar sanningen om bluffen i tv

Ola-Conny arbetar med livsmedel på Gekås och Linda arbetar i restaurangen. Det var just på varuhuset som det forna paret träffades och Linda är inte bara nära Ola-Conny, utan känner självklart även Morgan Karlsson, 49, även han känt från programmet Ullared.

Annons

– Vi träffas på jobbet, pratar lite och skrattar lite, säger Linda till Hänt om relationen till Morgan.

Det visar sig dock att Linda inte tycker att hennes kollegor framstår riktigt likadant i tv-rutan som i verkligheten.

– Morgan är trevlig och rolig. Han skojar och har sig, så han är inte den där stela killen som man kan uppleva på tv:n. Han har humor och skojar på. Där kan jag tycka att det skiljer sig, på tv är han väldigt tystlåten och så. Gentemot mig så är han inte det. Vi pratar på och skojar som vem som helst, säger hon och fortsätter:

– Jag kan tycka att deras personligheter är lite vinklade i tv. För de är inte riktigt samma i verkligheten som de är på tv.

Linda Persson om hur Ola-Conny framställs i Ullared: ”Mer tystlåten”

Linda, som nyligen var förlovad med Ola-Conny, upplever även att ex-fästmannen framställs annorlunda i programmet.

Annons

– Ja, alltså det gör han ju. Privat så är han lite mer tystlåten faktiskt. Han pratar och så men han är inte lika flamsig och tramsig. Vi flesta i alla fall här säger att de är bara två personligheter.

Ni som jobbar där, tycker ni att det framstår som det är på varuhuset eller är det delar som förskönats?

– Jag tycker det har förskönats lite. Jag menar Ola-Conny är mer privat och så, han springer inte runt och tramsar med kunder och sånt. Kommer de fram så pratar han med dem och tar lite foton och sånt. Han är som vem som helst, sköter sitt jobb. På tv framstår det nästan som att de springer runt och tramsar men det gör de inte, de är mer professionella i verkligheten.

FOTO: Privat/Kanal5

Annons