LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Ullared-Ola-Connys kärleksbesked – avslöjandet om träffarna på jobbet

19 apr, 2022 
Ola-Conny har blivit populär från realityprogramet Ullared.
Men hur ser egentligen hans kärleksliv ut?
Hänt vet svaret!
Annons
Valter Skarsgårds okända barndomsdröm: ”Långt svart hår”Brand logo
Valter Skarsgårds okända barndomsdröm: ”Långt svart hår”

Shoppingjätten Gekås i Ullared har länge varit ett populärt resmål för den som gillar shopping. Under hösten 2009 riktades strålkastarna mer än någonsin mot varuhuset då realityserien Ullared föddes. Det blev en riktig långkörare och det har nu producerats så mycket som elva säsonger.

Genom programmets gång har man fått träffa besökare och framförallt personalen som jobbar på Gekås i Ullared. Två stycken som blivit riktigt folkkära är Morgan Karlsson, 49, och Ola-Conny Wallgren, 58.

Under pandemin ställdes inspelningarna in helt och än är det osäkert om det blir ytterligare säsonger av tittarnas favorit. Något som både Ola-Conny och Morgan tidigare kommenterat.

Fått förfrågan från Let's dance och Farmen

Efter alla säsonger har Ola-Conny och Morgan gått och blivit två populära profiler i nöjesvärlden. Det har resulterat i att Ola-Conny fått flera förfrågningar från andra populära tv-program – något han däremot avböjt, berättar han för Hänt. Bland annat har han fått förfrågan av Let's dance och Farmen Norge.

Annons

– Jag va ihop med en väldigt svartsjuk person som inte ville att jag skulle åka på farmen. Hon gick i taket, säger Ola-Conny till Hänt.

Däremot kan man se de båda profilerna i En stark resa där man får följa med på sex säsonger under deras resor runt jorden.

Ola-Connys kärleksavslöjande: ”Gnagt mer än någonsin”

Ola-Conny avslöjar för Hänt att han för tillfället lever ensam och är singel. Något som däremot gnager i honom.

– Jag har tänkt mer än någonsin att det kanske vore dags att träffa någon. Det har gnagt mer nu än vad det gjort innan och jag har funderat mer.

Från en tidigare relation har han tre barn, Jenny, Emma och David. Nu berättar han att han har svårt att släppa in någon ny på livet.

– Jag släpper inte någon innanför grindarna, vill ta det väldigt försiktigt, berättar han i en intervju med Hänt.

Däremot avslöjar han att det kan ha förekommit en och annan fling på jobbet.

– Ja, det kan väl hända, det är jag nog inte ensam om, säger han och skrattar.

FOTO: Karin Törnblom/TT/BYRMO CAROLINA/Aftonbladet

Annons