Odd Eiken är Filippa Reinfeldts nya kärlek

Efter den uppslitande skilsmässan från den forne statsministern har Filippa äntligen hittat kärleken på nytt.

I juli för tre år sedan skilde sig förre statsministern Fredrik Reinfeldt, 50, från sin hustru Filippa, 48. Parets separation blev mycket uppmärksammad och sedan dess har det spekulerats kring de bägges kärleksliv.

reinfeldt

Ett minne blott. Foto: All Over Press.

Tidigare i år berättade Fredrik Reinfeldt själv i Expressen att han är tillsammans med sin forna presschef Roberta Alenius.

Nu kan Hänt Extra avslöja att Filippa Reinfeldt också funnit kärleken. Filippa är numera tillsammans med Odd Eiken, 57, vice vd för privatskoleföretaget Kunskapskolan Education.

odd

Odd Eiken är Filippa Reinfeldts nya kärlek.

Filippa jobbar för närvarande som chef för affärsutveckling hos vårdföretaget Aleris, där hon har ansvar både för affärsutvecklingen och Public Affairs i bolagets skandinaviska koncernledning.

Hon var tidigare moderat sjukvårdslandstingsråd i Stockholm och hennes nya kärlek Odd Eiken är inte heller främmande för den politiska världen. Han var riksordförande för Moderat skolungdom 1975–1976 och statssekreterare på utbildningsdepartementet under Carl Bildts, 66, regering 1991–1994. Han har även träffat Fredrik Reinfeldt många gånger genom åren — bland annat på en middag hemma hos förra justitieministern Beatrice Ask, 59.

Känslor mellan Filippa och Odd ska ha uppstått under våren och de uppges vara tämligen öppna med sin kärlek.

– Det är ingen hemlighet längre att de är tillsammans, det är inget de smyger med, berättar en vän till de bägge.

Filippa och Odd bor dock ännu inte ihop, men de har inte så långt till varandra. Filippa bor i Täby medan Odd bor i en villa i Stocksund norr om Stockholm.

Av: Staffan Erfors. 

Andra läser också:

Fredrik Reinfeldt om första kärleksbilderna på honom och Roberta: ”Jag såg ut som en utomjording”

Fredrik Reinfeldt bekräftar relationen med förra presschefen: ”Roberta är en fantastisk kvinna”

Fredrik Reinfeldts nya kärlek ruttnade: ”Jag ska skära ballarna av Radiotjänst”

SENASTE NYTT!