LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Fredrik Reinfeldts nya kärlek ruttnade: "Jag ska skära ballarna av Radiotjänst"

23 feb, 2015 
AvAnna Shimoda
Minns ni att Roberta Alenius härom året ruttnade rejält för att Fredrik Reinfeldt uppmanades att betala tv-licens? "Jag ska skära ballarna av Radiotjänst."
Annons

Idag avslöjades som bekant romansen mellan förre statsministern Fredrik Reinfeldt, 49, och presschefen Roberta Alenius. Ryktet har florerat i flera år, men det är först nu som de bekräftar romansen.

– Roberta och jag är arbetskamrater sedan många år. Det har efter hand gått över i djup vänskap. Vart det för oss nu vet jag inte ännu, men Roberta är en fantastisk kvinna skriver Fredrik i ett sms till Expressen.

Fredrik och Roberta har jobbat ihop i många år och hon har troget stått vid Freddes sida i vått och torrt. Men ibland lite väl mycket, kanske… Minns ni incidenten som ägde rum för två år sedan när Fredrik uppmanades betala tv-licens för apparaterna i Sagerska palatset?

Roberta hamnade i blåsväder för två år sedan. Foto: IBL, TT
Roberta hamnade i blåsväder för två år sedan. Foto: IBL, TT

Roberta ruttnade rejält och ringde i ren frustration upp en chef på Ekot och sa att hon skulle “mörda någon på Radiotjänst och skära ballarna av dem”.

Annons

– Jag kan bekräfta att hon sa till mig någonting i stil med att jag ska skära ballarna av Radiotjänst och jag ska mörda någon på Radiotjänst. Hon var väldigt upprörd, sa Ekots inrikespolitiska chef Fredrik Furtenbach till Aftonbladet i samband med händelsen.

Roberta ville först inte kännas vid sitt något makabra uttalande.

– Jag minns faktiskt inte det. Men i så fall är det en diskussion mellan mig och Fredrik Furtenbach, inte dig och mig, och jag vill faktiskt inte vara med i en intervju.

Sedan kröp hon dock till korset och erkände att det kanske inte var helt smart gjort.

– Jag borde inte ha sagt så, sa hon till Dagens Industri.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons