ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Därför saknas Soraya Lavasani i Nyhetsmorgon med Martin

01 nov, 2022 
Soraya och Martin i Nyhetsmorgon
I Nyhetsmorgon tar olika programledare plats.
Men varför saknas Soraya Lavasani som i vanliga fall leder med Martin Järborg?
Annons
Soraya Lavasani om kaoset i NyhetsmorgonBrand logo
Soraya Lavasani om kaoset i Nyhetsmorgon

TV4:s Nyhetsmorgon har sänts i tv-rutan sedan 90-talet och är med säkerhet ett av kanalens mest uppskattade program.

Genom åren har olika programledare tagit plats, exempelvis Kristin Kaspersen, Ebba von Sydow och Suzanne Sjögren. Numera ser vi profiler som Jenny Alversjö, Aners Pihlblad, Steffo Törnquist och Maria Forsblom för att nämna några.

I starten av veckan är vi vana att se Martin Järborg och Soraya Lavasani leda programmet, men varför har Soraya nu saknats?

Soraya om Nyhetsmorgon: ”Programmet berör människor”

Soraya Lavasani började på TV4 år 2008. Hon har arbetat både som nyhetsankare och programledare och har blivit ett välbekant ansikte för tittarna i Nyhetsmorgon. När Soraya nyligen intervjuades av Hemmets journal berättade hon om kärleken för arbetet på kanalen.

Annons

Tilde betydde massor för mig. Hon kom med input, feedback och var ett fint stöd. Det är hon fortfarande, säger Soraya.

Hon fortsätter:

– Det känns verkligen otroligt fint. För varje år som jag får jobba med Nyhetsmorgon inser jag mer och mer hur mycket programmet berör människor och hur viktiga vi är i människors vardag. Det är fantastiskt.

Därför saknas Soraya i Nyhetsmorgon – Rania leder med Martin Järborg

Det var under början av sommaren som vi nåddes av nyheten att Nyhetsmorgon kommer göras om.

Från att sändas mellan klockan 5.45 och 10.00 har kanalen nu valt att förlänga programmet. Från och med i hösten sänds det fram till lunchtid. Det blir alltså två timmar längre varje vardag och hela tio timmar längre i veckan!

– Det är så, så roligt att tittarna är med oss och att Nyhetsmorgon är så uppskattat av så många och då vill vi bara ge er ännu mer, berättade Soraya Lavasani under en sändning.

Som tidigare nämt är vi vana att se Soraya i tv-rutan med Martin Järborg men istället har kollegan Rania Shemoun Olsson lett programmet med Järborg under början av veckan.

Vad det går att döma utifrån sociala medier verkar Soraya vara ledig. På Instagram visade hon nämligen nyligen upp en bild ifrån när hon var på spa med sin syster.

Hänt har sökt Soraya Lavasani.

TV4 som hänvisar till Nyhetsmorgons Instagram.

FOTO: TV4

Annons