Därför saknas Martin Järborg i Nyhetsmorgon – Soraya Lavasani avslöjar

MARTIN JÄRBORG, SORAYA LAVASANI
Exklusivt

Soraya och Martin är ett riktigt radarpar i Nyhetsmorgon och uppskattas dagligen av TV4-tittarna. Men den senaste tiden har Martin lyst med sin frånvaro.
Nu berättar Soraya för Hänt vad det beror på.
Soraya Lavasani om flytten – nu berättar hon om lyxvillan
0:24

Efter reklamen: Soraya Lavasani om flytten – nu berättar hon om lyxvillan

(0:24)

Slå på ljud

Nyhetsmorgon är ett tv-program som många svenskar startar sina dagar med. I programmet tas det upp alltifrån nyheter och aktuella dagshändelser till vårdtips och spännande intervjuer.

Under årens lopp har inte bara programmet blivit populärt utan självklart även programledarna. Ett radarpar som uppskattas väldigt mycket av tittarna är duon Soraya Lavasani, 40, och Martin Järborg, 42.

Men den senaste tiden har Martin lyst med sin frånvaro och Soraya har fått ha olika ersättare vid sin sida. Nu berättar hon för Hänt om anledningen till att Martin har saknats.

Exklusivt
Anna Brolins kyssbild med TV4-kollegan

Så är relationen mellan Soraya och Martin

Soraya och Martin har som sagt blivit en riktig favorit-duo bland tittarna och det är ofta som de möts av glada tillrop på sociala medier.

”Godmorgon och trevlig dag önskar till er Soraya, Martin och era kollegor”, har en tittare skrivit.

”Dom bästa och bästa morgonprgrammet”, har en annan skrivit om duon.

När Hänt träffar Soraya på förhandspremiären av musikalen Bodyguard berättar hon om tacksamheten över att hon och Martin är så omtyckt av tittarna.

– Vi är radarparet och det är härligt att tittarna säger det. Vi trivs jättebra tillsammans, förklarar hon för Hänt.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Därför saknas Martin Järborg i Nyhetsmorgon

Men den senaste tiden har vi som sagt fått se Soraya utan Martin vid sin sida. Istället har hon fått sällskap av bland andra Anders Pihlblad.

Även på Martins sociala medier har han varit fåordig om frånvaron, det senaste vi fick se från hans sida var när han visade upp att familjen fått ett nytillskott.

Men nu berättar Soraya för Hänt hur det egentligen ligger till.

– Ja men alltså han har varit lite sjukskriven. Men han är faktiskt tillbaka nästa vecka och kör lite val. Så det känns jättekul. Vi alla saknar honom, säger hon och fortsätter:

– Men det är ju så att vi är ju bara vanliga människor liksom. Man kan bli sjuk, man kan få familjemedlemmar som blir sjuka, någonting kan hända och då måste man ju bli ersatt liksom.

Soraya vill däremot inte uttala sig kring vad det är som gjort att Martin behövt sjukskriva sig.

– Nej men jag tänker att det får han göra själv isåfall om han vill det. Det är inte min plats att göra det. Men han är ju snart tillbaka iallafall, det är ju en glädjande nyhet!

Sorayas spännande avslöjande inför flytten till huset: "Komma in i familjen"

Se klippet här!

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN