Anna Brolins kyssbild med TV4-kollegan – starka orden om relationen

Anna Brolin

Maria Forsblom och Anna Brolin verkar vara nära varandra även privat.
Nu postar nämligen Anna en bild där de kysser varandra.
”Ibland kan man få feeling”, skriver hon.
Anna Brolin och Jesper Rodhborn skiljer sig efter nio år som gifta
0:29

Efter reklamen: Anna Brolin och Jesper Rodhborn skiljer sig efter nio år som gifta

(0:29)

Slå på ljud

Flera TV4-journalister har fått sitt alldeles egna program, efter att ha börjat sin karriär i exempelvis Nyhetsmorgon eller Efter fem.

En av dem är Maria Forsblom, som är ett välkänt ansikte i bland annat Nyhetsmorgon, där hon har lett programmet tillsammans med bland annat Martin Järborg och Steffo Törnquist.

Anna Brolins karriär – jobbat på TV4 sedan 2008

I fjol fick hon leda ett eget program – TV4:s program Secret song. En annan TV4-profil som gjort likande karriär är Anna Brolin som setts i rutan i många år. Hon är ständigt återkommande i Efter fem och sedan 2020 tog hon över rollen som programledare i Farmen efter Paolo Roberto.

– Vilket sommaräventyr man ska få vara med om och backa bandet hundra år i tiden, det ska bli jättehäftigt, sa Anna då om att ta över programmet.

TV4-profilernas kyssbild – starka orden om relationen

Men vad har dessa TV4-programledare gemensamt mer än att de jobbar på samma kanal? Jo, de verkar även vara goda vänner privat. På Instagram delar Anna med sig av en grattishälsning, nu när Maria fyller år.

”Hurra hurra på din dag, älskade vän som även råkar jobba under samma tak. En ynnest att få ha dig i livet! Och jo ibland kan man få feeling vid Siljan”, skriver Anna och syftar på att hon postat en bild där de kysser varandra.

När Hänt träffar Anna Brolin på premiären av musikalen The Bodyguard passar vi på att fråga om relationen.

– Nej men alltså vi är jättegoda vänner och vi hänger ju privat och även på jobbet. Så en liten kompispuss kan man väl få ibland?

Se bildspelet här:

FRÅN FÖRSTASIDAN