Jennifer Åkermans oväntade påhopp – mot Elena Belles bröst

I "Svenska Hollywoodfruar" brukar det ständigt diskuteras vem som har stil och klass – eller avsaknad av densamma. Nu ger sig nya tv-frun – Jennifer Åkerman – in i matchen och går till angrepp mot Elena Belles bröst. – Jag känner att man inte hela tiden behöver visa att man har rattar, säger hon.

Artisten Jennifer Åkerman, 28, är den nya tv-frun i höstens säsong av Svenska Hollywoodfruar, tillsammans med veteranerna Isabel Adrian, 39, Gunilla Persson, 58, Maria Montazami, 51, och Elena Belle, 32.

Och redan innan programmet ens haft premiär hann Jennifer slänga iväg en känga åt en av de andra fruarna.

– Har man sett programmet så vet man hur Gunilla är. Det var inget nytt för mig. Hon var som jag hade tänkt mig. Gunilla var snäll mot mig och jag har inget emot henne. Men hon och Isabel hade någon diskussion när vi träffades allihopa. Det var deras grej, de har väl en historia. Jag höll mig borta från det, har Jennifer tidigare sagt till Hänt.

LÄS OCKSÅ: Nya tv-frun Jennifer avslöjar sanningen om inspelningen

Nu är det dags för nästa fru att få sig en släng av sleven. I intervjuserien “Intimt med Björken”, som programledaren Martin Björk, 45, publicerar på sitt Instagramkonto, berättar Jennifer Åkerman nämligen vilken av de andra fruarna som hon tycker klär sig allra sämst.

– Måste jag svara på det? Vad jobbigt, jag blir bara ovän med folk. Men jag skulle säga Elena, säger hon i videon.

Och anledningen till att Jennifer tycker att Elena Belle klär sig sämst, är att tv-frun tycker att kollegan, som tidigare hette Natacha Peyre, framhäver sin byst för mycket.

– Jag känner att man inte hela tiden behöver visa att man har rattar, säger Jennifer Åkerman i klippet.

Samtidigt passar Åkerman på att hylla sina egna bröst.

– Jag är nöjd med mina rattar. Midjan, rattarna och rumpan är nog det jag är mest nöjd med med min kropp, säger hon.

Jennifer Åkerman på Kristallen-galan 2017.

Jennifer Åkerman är tillsammans med skådishunken Tom Payne, som spelar Paul ”Jesus” Rovia i succéserien ”The Walking Dead”.

Tom Payne I ”The Walking Dead”.

Jennifers syster Malin Åkerman är känd från roller i bland annat ”Watchmen” och ”Rock of Ages”. Här på Vanity Fairs Oscarsfest 2017.

Jennifer Åkerman är tillsammans med skådishunken Tom Payne, som spelar Paul ”Jesus” Rovia i succéserien ”The Walking Dead”. Här syns paret på GQ:s ”Men of the year”-fest.

Jennifer Åkerman med familj. Från vänster: storasyster, och journalisten, Mikaela Åkerman, storasyrran och skådisstjärnan Malin Åkerman, Jennifer Åkerman och mamma Vera Stevens, grundare av klädmärket ”Vera Velour”.

Jennifer Åkerman är tillsammans med skådishunken Tom Payne, som spelar Paul ”Jesus” Rovia i succéserien ”The Walking Dead”.

SE OCKSÅ: Jennifer Åkerman hoppar av Svenska Hollywoodfruar: “Inte vad jag trodde”

Jennifer Åkerman hoppar av Svenska Hollywoodfruar: "Inte vad jag trodde"
Slå på ljud

LÄS OCKSÅ: Efter branden – här är Gunilla Perssons nya lyxboende

“Svenska Hollywoodfruar” sänds 21.00 i TV3 på tisdagar.

Foto: IBL

SENASTE NYTT!