Efter branden – här är Gunilla Perssons nya lyxboende

Tidigare i år brann Gunilla Perssons hus ner till grunden. Hon och familjen tvingades lämna sitt hem och har sedan dess varit på jakt efter ett nytt boende. Nu har de funnit en lyxvilla i samma område där de bosatt sig. En villa med en väl tilltagen prislapp!

Det var i april tidigare i år som den omtalade Hollywood-frun Gunilla Persson, 59, var med om en tragisk olycka. Mitt i natten vaknade hon upp av att hennes villa stod i lågor. Räddningstjänsten kom till platsen men huset gick tyvärr inte att räddas.

– Om jag hade försökt ta mig in bland flammorna hade jag kunnat dö. Vi var inte oroliga för våra saker… Vi var oroliga för min mamma, sa Gunilla till NBC efter branden.

LÄS OCKSÅ: Gunilla Perssons hus brann ner – tv-frun förd till sjukhus

Hollywoodfrun Gunilla Perssons hus i Pacific Palisades, Los Angeles, USA, efter branden.

Sedan det att familjens hem brunnit ned har Gunilla varit på jakt efter ett nytt hus för dem att bosätta sig i. Och nu har de funnit en lyxvilla i Pacific Palisades, till ett värde av dryga 65 miljoner kronor. Och nu gör Hollywoodfrun allt hon kan för att få hemmet att bli så trivsamt som möjligt.

” Jag är fast besluten om att få det här nedslitna och nästan övergivna stället att se ut som den 8 miljoner dollar egendom som den är värd”, skriver hon på sitt Instagram-konto.

Det är en stor villa precis vid havet där Gunilla bor tillsammans med dottern Erika, mamma Iris och katterna Tusse och Lulle. Och utrymme verkar de ha så att det räcker och blir över.

“Jag har två egna ingångar i min bedroom svit med fem fönster… Även en Walk in Closet med egen ingång. Life is beautiful!”, skriver Gunilla i ett inlägg på Instagram.

LÄS OCKSÅ: Nu avslöjar bonde-Fredrik sanningen om Gunilla: ”Dåligt”

Foto: IBL

SENASTE NYTT!