Nya tv-frun Jennifer avslöjar sanningen om inspelningen

Nya tv-frun Jennifer avslöjar sanningen om inspelningen

Jennifer Åkerman har spelat in ”Svenska Hollywoodfruar” under våren men verkar inte överförtjust i att hänga med de övriga deltagarna under inspelningen.

När Jennifer Åkerman, 28, flyttade till Los Angeles för att gå på college för tio år sedan visste hon inte att hon skulle stanna i den glamourösa staden.  Nu kommer hon att ses i ”Svenska Hollywoodfruar” i TV3 och är inte bara lillasyster till skådisen Malin Åkerman, 39, längre utan står på egna ben.

Jennifer Åkerman på Kristallen-galan 2017.

Jennifer Åkerman är tillsammans med skådishunken Tom Payne, som spelar Paul ”Jesus” Rovia i succéserien ”The Walking Dead”.

Tom Payne I ”The Walking Dead”.

Jennifers syster Malin Åkerman är känd från roller i bland annat ”Watchmen” och ”Rock of Ages”. Här på Vanity Fairs Oscarsfest 2017.

Jennifer Åkerman är tillsammans med skådishunken Tom Payne, som spelar Paul ”Jesus” Rovia i succéserien ”The Walking Dead”. Här syns paret på GQ:s ”Men of the year”-fest.

Jennifer Åkerman med familj. Från vänster: storasyster, och journalisten, Mikaela Åkerman, storasyrran och skådisstjärnan Malin Åkerman, Jennifer Åkerman och mamma Vera Stevens, grundare av klädmärket ”Vera Velour”.

Jennifer Åkerman är tillsammans med skådishunken Tom Payne, som spelar Paul ”Jesus” Rovia i succéserien ”The Walking Dead”.

Men när Hänt träffar Jennifer på en premiär nyligen är det inga muntra utrop om sin medverkan i såpan.

– Vi spelade in i mars och en bit in i april men jag höll mig mest för mig själv, jag var nog egentligen mer av en sidekick till de andra och egentligen ska man ju kanske vara gift. Vi träffades bara en gång, de andra och jag, berättar hon.

Privat lever hon hon med skådisen Tom Payne, 35, som setts i bland annat “Walking dead” och ”Luck”, men hon har inte sett så mycket av honom de sista två åren. Men det kommer att bli ändring på det framöver.

– Han har jobbat i Atlanta i två år och pendlat så vi har inte hunnit med varandra så mycket men nu letar vi hus tillsammans  i Los Angeles det ska bli så mysigt.

LÄS OCKSÅ: Maria Montazami chockad av upptäckten på sonens skola

LÄS OCKSÅ: Gravida Elena Belle akut till sjukhus: ”Bebisen kommer att vara tidig”

Foto: IBL

 

FRÅN FÖRSTASIDAN