TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Nya tv-frun Jennifer avslöjar sanningen om inspelningen

23 aug, 2017 
AvLotta Gray
Jennifer Åkerman har spelat in ”Svenska Hollywoodfruar” under våren men verkar inte överförtjust i att hänga med de övriga deltagarna under inspelningen.
Annons

När Jennifer Åkerman, 28, flyttade till Los Angeles för att gå på college för tio år sedan visste hon inte att hon skulle stanna i den glamourösa staden.  Nu kommer hon att ses i ”Svenska Hollywoodfruar” i TV3 och är inte bara lillasyster till skådisen Malin Åkerman, 39, längre utan står på egna ben.

Men när Hänt träffar Jennifer på en premiär nyligen är det inga muntra utrop om sin medverkan i såpan.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Vi spelade in i mars och en bit in i april men jag höll mig mest för mig själv, jag var nog egentligen mer av en sidekick till de andra och egentligen ska man ju kanske vara gift. Vi träffades bara en gång, de andra och jag, berättar hon.

Privat lever hon hon med skådisen Tom Payne, 35, som setts i bland annat “Walking dead” och ”Luck”, men hon har inte sett så mycket av honom de sista två åren. Men det kommer att bli ändring på det framöver.

– Han har jobbat i Atlanta i två år och pendlat så vi har inte hunnit med varandra så mycket men nu letar vi hus tillsammans  i Los Angeles det ska bli så mysigt.

Foto: IBL

 

Annons