TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Nya tv-fruns känga till Gunilla Persson: "Höll mig borta"

05 sep, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
Årets nya bekantskap i "Svenska Hollywoodfruar" är artisten Jennifer Åkerman. För Hänt berättar Åkerman att hon umgås privat med de andra Hollywoodfruarna – men inte med Gunilla Persson. – Har man sett programmet så vet man hur hon är, säger hon.
Annons

Artisten, och skådisstjärnan Malin Åkermans, 39, lillayster Jennifer Åkerman, 28, är den nya profilen tittarna får följa i höstens säsong av ”Svenska Hollywoodfruar”. Förutom Åkerman gör också Isabel Adrian, 39, comeback i programmet tillsammans med Gunilla Persson, 58, Maria Montazami, 51, och Elena Belle, 32.

När Hänt träffar det nya Hollywoodfru-fejset berättar hon känner i princip alla andra Hollywoodfruar sedan tidigare, men inte den mest kontroversiella av dem.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag kände Maria sedan tidigare, eftersom jag umgås mycket med hennes döttrar Sara och Hanna, och jag tycker att hon är underbar. Sen kände jag Isabel sedan tidigare och Elena har jag också träffat lite. Det var bara Gunilla som var ny för mig, säger Jennifer Åkerman till Hänt.

Vad fick du för bild av henne?

– Har man sett programmet så vet man hur hon är. Det var inget nytt för mig. Hon var som jag hade tänkt mig. Gunilla var snäll mot mig och jag har inget emot henne, säger Jennifer Åkerman och fortsätter:

Annons

– Men hon och Isabel hade någon diskussion när vi träffades allihopa. Det var deras grej, de har väl en historia. Jag höll mig borta från det.

Åkerman berättar också att hon bara träffade de andra fruarna vid ett tillfälle, eftersom hon inte vill bli för starkt förknippad med tv-programmet.

– Jag vill inte bli alltför associerad med programmet, jag är lite mer av en sidekick. Jag är inte med i alla avsnitt heller. Jag ville att de skulle följa mitt liv, men jag ville inte hoppa in i hela sjön för snabbt. Jag satte mina egna ramar lite och tog ett steg tillbaka, säger hon.

”Svenska Hollywoodfruar” har premiär 5 september på TV3 och Viafree.

Foto: IBL

Annons