Nya tv-fruns känga till Gunilla Persson: "Höll mig borta"

Årets nya bekantskap i "Svenska Hollywoodfruar" är artisten Jennifer Åkerman. För Hänt berättar Åkerman att hon umgås privat med de andra Hollywoodfruarna – men inte med Gunilla Persson. – Har man sett programmet så vet man hur hon är, säger hon.

Artisten, och skådisstjärnan Malin Åkermans, 39, lillayster Jennifer Åkerman, 28, är den nya profilen tittarna får följa i höstens säsong av ”Svenska Hollywoodfruar”. Förutom Åkerman gör också Isabel Adrian, 39, comeback i programmet tillsammans med Gunilla Persson, 58, Maria Montazami, 51, och Elena Belle, 32.

När Hänt träffar det nya Hollywoodfru-fejset berättar hon känner i princip alla andra Hollywoodfruar sedan tidigare, men inte den mest kontroversiella av dem.

– Jag kände Maria sedan tidigare, eftersom jag umgås mycket med hennes döttrar Sara och Hanna, och jag tycker att hon är underbar. Sen kände jag Isabel sedan tidigare och Elena har jag också träffat lite. Det var bara Gunilla som var ny för mig, säger Jennifer Åkerman till Hänt.

Jennifer Åkerman på Kristallen-galan 2017.

Jennifer Åkerman är tillsammans med skådishunken Tom Payne, som spelar Paul ”Jesus” Rovia i succéserien ”The Walking Dead”.

Tom Payne I ”The Walking Dead”.

Jennifers syster Malin Åkerman är känd från roller i bland annat ”Watchmen” och ”Rock of Ages”. Här på Vanity Fairs Oscarsfest 2017.

Jennifer Åkerman är tillsammans med skådishunken Tom Payne, som spelar Paul ”Jesus” Rovia i succéserien ”The Walking Dead”. Här syns paret på GQ:s ”Men of the year”-fest.

Jennifer Åkerman med familj. Från vänster: storasyster, och journalisten, Mikaela Åkerman, storasyrran och skådisstjärnan Malin Åkerman, Jennifer Åkerman och mamma Vera Stevens, grundare av klädmärket ”Vera Velour”.

Jennifer Åkerman är tillsammans med skådishunken Tom Payne, som spelar Paul ”Jesus” Rovia i succéserien ”The Walking Dead”.

Vad fick du för bild av henne?

– Har man sett programmet så vet man hur hon är. Det var inget nytt för mig. Hon var som jag hade tänkt mig. Gunilla var snäll mot mig och jag har inget emot henne, säger Jennifer Åkerman och fortsätter:

– Men hon och Isabel hade någon diskussion när vi träffades allihopa. Det var deras grej, de har väl en historia. Jag höll mig borta från det.

Åkerman berättar också att hon bara träffade de andra fruarna vid ett tillfälle, eftersom hon inte vill bli för starkt förknippad med tv-programmet.

– Jag vill inte bli alltför associerad med programmet, jag är lite mer av en sidekick. Jag är inte med i alla avsnitt heller. Jag ville att de skulle följa mitt liv, men jag ville inte hoppa in i hela sjön för snabbt. Jag satte mina egna ramar lite och tog ett steg tillbaka, säger hon.

”Svenska Hollywoodfruar” har premiär 5 september på TV3 och Viafree.

LÄS OCKSÅ: Nya tv-frun Jennifer avslöjar sanningen om inspelningen

LÄS OCKSÅ: Efter branden – här är Gunilla Perssons nya lyxboende

Foto: IBL

FRÅN FÖRSTASIDAN