LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Mikael Sandström utbytt – tittarna säger sitt om nya tv-doktorn: ”Dåligt att..”

07 apr, 2024 
doktor i tv4
Marcus Olausson syns mer och mer i Nyhetsmorgon.
Såhär tycker TV4-tittarna om det hela!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Röda mattan med Mikaela Lauren – floppen på invigningenBrand logo
Röda mattan med Mikaela Lauren – floppen på invigningen

Mikael "Soldoktorn" Sandström behöver ingen vidare presentation. Han har synts i Nyhetsmorgon-rutan i flera år och har blivit en välkänd doktor för svenska folket.

Men såklart behöver även han semester då och då. Det var under 2022 som han då fick en ersättare för första gången, Marcus Olausson.

Hänt pratade då med Mikael vad han hade att säga om Marcus, som han då inte hade träffat än.

– Alltså grejen är ju att när jag började så fanns det ingen att fråga och sådär. Men sedan så var och en får ju finna sin form liksom. Han kan ju inte göra på mitt sätt. Men sedan så är det klart, eftersom jag hållit på i över 11 år, att jag har en erfarenhet, sa Mikael till Hänt.

Han fortsatte:

– Allt han säger är ju adekvat… Så det finns ju inga medicinska fel på något vis. Jag tycker det är rätt skönt, man måste ha lite avbrott. Det blir ju många av de här sommaråkommorna som kommer tillbaka med maneter och skrubbsår och allergier och sådär.

Tittarnas reaktioner – ”nya” doktorn skapar debatt

Nu har Marcus börjat synas mer och mer i tv-rutan och han är inte längre ”bara en sommarvikarie”. Bland annat syntes han i söndagens avsnitt av Nyhetsmorgon, där han pratade om magsmärtor och huvudvärk.

Annons

När Nyhetsmorgon nu har lagt ut en bild på Marcus så strömmar det in kommentarer om vad tittarna tycker om just honom – samt Mikael. Vissa saknar Mikael, medan vissa hyllar Marcus. Tittarna är helt enkelt oeniga om vem som är deras favorit-doktor!

”Har soldoktorn Michael slutat eller vara semester kanske..?”

”Marcus är otroligt bra pedagog o läkare förstås. Perfekt”.

”Vi är alla olika och har våra personligheter. Dåligt att jämföra olika personer. Heja Dr. Mikael.”

”Otroligt kompetent och förklarar så bra”.

”Dr. Marcus är så bra på att förklara, så trevlig och ger ett mycket bra bemötande. Mycket bättre än dr. Mikael… som är alldeles för ”upphetsad”.

Hänt har sökt Mikael Sandström.

Annons