TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Nya bilderna på Skarsgårds penis får fansen att häpna

28 mar, 2017 
Malin Ljung
Fansen må ha sett Alex Skarsgård spritt språngandes naken förr. Men efter de nya avklädda bilderna så ställer sig hundratals fans sig frågande till svenskens penisstorlek.
Annons

Svenska Hollywood-exporten Alexander Skarsgård, 40, gör stor succé världen över tack vare sina skådespelarinsats. Men nu är det inte hans talang som diskuteras – utan hans penis.

Fansen har förvisso sett svensken naken förr, men i nya avsnittet av HBO-serien “Big little lies” är det en misstänkt skymt av Skarsgårds penis som får alla med hökblickar att undra samma sak som denna Twitteranvändare:

– Antingen har Alexander Skarsgård världens största penis eller så har de använt en slags gummislang i kvällens avsnitt av ”Big little lies”.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Skarsgård spelar Nicole Kidmans make i “Big little lies”. Kvällens redan ökända scen byggs upp kring att Alex karaktär halar fram sitt könsorgan för att föreslå för sin fru att de ska mysa till det. Men Kidmans karaktär tar inte emot sexinviten med blida ögon, utan svarar med att slå till det eventuella könsorganet med ett tennisracket.

Låt os alltså alla be en bön att Skarsgård faktiskt inte använde den riktiga kroppsdelen när denna scen filmade.

Scenen som får alla att undra över Skarsgårds penis. Foto: HBO

FOTO: Ibl, HBO

Annons