Överraskande bilderna på Elin Nordegren och Tiger Woods nya flickvän

Tiger Woods exfru Elin Nordegren tillsammans med golfikonens nya flickvän.

AP/TT
Elin Nordegren och Tiger Woods gick skilda vägar för över tio år sedan.
Nu har hon fångats på bild – bredvid golflegendarens nya flickvän.

2004 gifte sig den svenska fotomodellen och barnflickan Elin Nordegren med Tiger Woods. Deras förhållande var omskrivit under åren, och de fick två barn tillsammans: dottern Sam Woods och sonen Charlie Woods. Skriverierna tog ordentlig fart 2009 när golfproffsets otrohet avslöjades.

Den amerikanska tidningen National Enquirer avslöjade då att golfspelaren hade haft ett flertal affärer bakom Elin Nordegrens rygg och med tiden skulle det visa sig att det rörde sig omkring 18 olika älskarinnor. Hon ska då med en golfklubba ha jagat ut Tiger Woods från hemmet i Orlando, Florida.

LÄS MER: Nya bilderna visar Elin Nordegrens lyxhus – efter miljonförlusten

Elin Nordegrens nya kärlekslycka

Skilsmässan var uppslitande, och slutade med att Elin Nordegren fick 875 miljoner kronor när det hela var klart. I dag verkar det dock som att de har en god relation.

Sedan dess har hon funnit kärleken på nytt i den tidigare NFL-spelaren Jordan Cameron. Förra året fick de sitt första barn tillsammans, sonen Arthur Nordegren Cameron.

Tiger Woods har också han hittat en ny kärlek. Flickvännen Erica Herman.

Den gångna helgen spelade Tiger Woods golf igen. Tillsammans med sin och Elin Nordegrens son Charlie ställde han upp i generationstävlingen PNC championship.

Förutom själva tävlingen och Charlie Woods insatser hamnade något annat i fokus. På plats var nämligen Elin Nordegren. Enligt nyhetssajten News.com.au är det första gången på elva år som hon ser sin exman spela golf.

Men det är inte allt – vid Elin Nordegrens sida fanns förutom dottern Sam Woods också Tiger Woods nya flickvän Erica Herman.

Därför återförenades Elin och Tiger

Anledningen till det? Enligt golfikonens vän Notah Begay III, också han golfare, ställde hon upp för sin sons skull.

– Det har varit otroligt. Man vet aldrig hur föräldrars separation ska påverka barnen och både Tiger och Elin har satt hösta prioritet på att skydda sina barns intressen och deras integritet, säger han till sajten golf.com och tillägger:

– Tiger pratade om det i går i intervjuerna efter rundan, han var noga med att ta den största delen av förfrågningarna från medierna här för att försöka försäkra sig att både Sam och Charlie har en trevlig och bra barndom, både från Elin och Tigers sida.

Det här är inte heller första gången som de tidigare makarna ses för barnens skull, enligt Notah Begay III.

– Tiger har varit med på alla fotbollsmatcher och andra barnaktiviteter och då är Elin där precis intill. Delad vårdnad är en svår uppgift och de har verkligen gjort ett underbart jobb för sina barn, säger han till sajten.

Bild: Paul Hennessy, Phelan M. Ebenhack/AP/TT,

Läs också: Lars Lerin stöttas efter kritiken mot orden i SVT

Läs också: Charlotte Perrelli försvarar tidigare pojkvännen efter kritiken

SENASTE NYTT!