Tiger Woods ex-fru Elin Nordegrens babylycka

Tiger Woods ex-fru Elin Nordegrens babylycka med Jason Cameron.

Nio år efter skilsmässan från golfproffset Tiger Woods har Elin Nordegren blivit mamma för tredje gången.
Denna gången ihop med pojkvännen Jordan Cameron.
Tillsammans visade de upp sin nya familjemedlem på Elins sons fotbollsturnering under lördagen.
Slå på ljud

Elin Nordegren, 39, var barnflicka åt makarna Jesper Parnevik, 54, och Mia Parnevik, 51, när hon fann kärleken i golfproffset Tiger Woods, 43. Året var då 2001 – och bara ett par år senare förlovade de sig. 2004 ägde bröllopet rum på Barbados.

Under åren som gifta fick Elin Nordegren och Tiger Woods dottern Sam, 12, och sonen Charlie, 10.Men samma år som sonen föddes avslöjade det att Tiger Woods hade varit otrogen. Det kom då fram att Tiger inte bara bedragit sin hustru med en kvinna, utan hundratals.

Sedan skandalen blev känd har Elin Nordegren varken bekräftat eller förnekat händelserna. Men strax efter att otroheten blev offentlig skilde sig paret och Elin köpte ett lyxhus i Florida för pengarna för uppgörelsen.

Än idag, nio år senare, bor Elin kvar i Florida och sedan ett par år tillabaka lever hon lyckligt ihop med tidigare NFL-stjärnan Jordan Cameron, 31. Tillsammans bor de med Elins två barn och Jordans son Tristan, 10.

Syntes offentligt med bebismagen

Efter den offentliga skilsmässan från Tiger Woods och ex-makens otrohetsskandal har Elin Nordegren hållit sig under radarn. Men tidigare i år blev hon genast återigen populär bland de amerikanska medierna. Detta efter att hon visade upp en gravidmage under sonens fotbollsträning i Florida.

Det var dock först i juni som graviditeten bekräftades. Då av ingen mindre än Elins mamma Barbro Holmgren, 67, som kunde avslöja för Svensk dam att Elin snart skulle bli mamma för tredje gången.

– Jo men hon väntar barn, absolut. Hon är superlycklig och jag är superlycklig att jag får mitt nionde barnbarn, yes är det inte underbart, sa Barbro till tidningen.

Visar upp nya familjemedlemmen

Vid tillfället gav Barbro Holmgren besked om att Elin Nordegren redan hade gått halvvägs i graviditeten – och att förlossningen var beräknad i slutet av oktober. Och nu har bebisen kommit till världen!

Det var den amerikanska sajten Radar online som var först med att rapportera om Elin och sambon Jordans bebislycka, tillsammans med en rad exklusiva bilder på paret och deras nyfödda bebis.

På bilderna ses de nyblivna föräldrarna visa upp den nya familjemedlemmen under Elin Nordegrens sons fotbollsturnering den 18 oktober. Än har varken Jordan Cameron eller Elin Nordegren delat några bilder på bebisen, men på Instagram har Radar online postat en av bilderna från familjens mysiga stund på fotbollsturneringen.

FOTO: TT/, Instagram

SENASTE NYTT!