Nya bilderna visar Elin Nordegrens lyxhus – efter miljonförlusten

Det var i slutet av 2009 som Tiger Woods otrohetsskandal mot Elin Nordegren slog ner som en bomb i nöjesvärlden.
Strax därefter stod det klart att de tidigare makarna skulle gå skilda vägar, och Elin gick därifrån 875 miljoner kronor rikare.
Här är bilderna från Elins lyxvilla i Florida.

Slå på ljud

Elin Nordegren och Tiger Woods gifte sig år 2004 och lyckan var total. Men bara sex år efter att de sagt ja till varandra i en ceremoni på det lyxiga hotellet Sandy Lane Resorts country club kom nyheten som skulle skaka om hela nöjesvärlden – den stora golfikonen hade varit otrogen mot sin fru och mamman till sina två barn. Det var den amerikanska tidningen National Enquirer som avslöjade att golfspelaren hade haft ett flertal affärer bakom Elins rygg och med tiden skulle det visa sig att det rörde sig omkring 18 olika älskarinnor. Efter en lång följetong med pinsamma detaljer om Tigers utsvävande sexliv och olämpliga sms gick de tidigare makarna tillslut skilda vägar.

Men trots att livet kanske inte blev som Elin hade tänkt sig, blev det med facit i hand ändå ganska bra. Då Elin och Tiger inte hade skrivit något äktenskapsförord var Tiger tvungen att betala ut sammanlagt 875 miljoner kronor till sin tidigare fru, och 2011 använde hon en stor del av pengarna till att köpa sig ett riktigt lyxigt hus i Florida till henne och barnen. Men nu är det dags för ett nytt kapitel.

Elins stora miljonförlust

I två års tid har Elin och hennes nya kärlek, den före detta NFL-spelaren Jordan Cameron, försökt sälja lyxvillan i Florida, och efter en långs tids kämpande har de äntligen fått det sålt. Till en början låg huset ute för 434 miljoner svenska kronor, men då det är få som har råd att lägga ut nästan en halv miljard kronor för ett hus har det varit svårt. I en intervju med Expressen har fastighetsjournalisten Luke Stangel berättat om svårigheten när det kommer till affärer som innefattar så stora summor.

– I såna här megastora affärer brukar det ta månader innan man hittar en köpare. Med det där priset är det svårt att hitta försäljningar att jämföra med, och då är det en börda som ligger på mäklaren att hitta rätt köpare, sa han då.

Huset såldes aldrig och i november förra året gjorde paret ett nytt försök och sänkte samtidigt priset till 390 miljoner kronor. Men även då var det svårt, och när de tillslut hittade en köpare hade priset åkt ner till 250 miljoner kronor – nästan hälften av vad de till en början hade hoppats på.

FOTO: NIPI/Stephen M. Dowell/TT

LÄS OCKSÅ: Tiger Woods ex-fru Elin Nordegrens babylycka

LÄS OCKSÅ: Elin Nordegren och Tiger Woods 10-årige son gör succé

SENASTE NYTT!