LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Charlotte Perrelli försvarar tidigare pojkvännen efter kritiken

25 dec, 2020 
Charlotte Perrelli
Efter en kommentar i en intervju om hur Charlotte Perrellis dåvarande pojkvän behandlade henne fick schlagerstjärna mycket kritik.
Nu reder hon ut vad som egentligen stämde – och försvarar exet.
Annons
Charlotte Perrelli om framtiden efter bebisen: “För första gången sedan jag var 14 …”Brand logo
Charlotte Perrelli om framtiden efter bebisen: “För första gången sedan jag var 14 …”

Charlotte Perrelli lever nu lyckligt tillsammans med sin man Anders Jensen och sina fyra barn. Hon delar glatt med sig av de fina stunderna tillsammans med familjen.

I en intervju med Agneta Sjödin, i podcasten Så in i själen, berättar hon om ett tidigare förhållande.

Agneta Sjödins oro för Charlotte Perrelli

Det kommer de in på efter att Agneta Sjödin säger att hon läste en gammal intervju med schlagerstjärnan där hon berättade om en tidigare partner och hur han behandlade henne.

– Jag blev så beklämd och ledsen när jag läste det – det här är ju från ett tidigare förhållande det är inte Anders – hur du lite skämtsamt säger att din dåvarande partner typ knuffar ur dig ur sängen på morgonen för att du ska upp och ta på dig masken så att du kan se ut som folk, säger Agneta Sjödin samtidigt som Charlotte Perrelli skrattar.

– Och jag bara tänkte: ”Gud, vad hemskt! Vackra Charlotte, så får det inte vara”, fortsätter Agneta Sjödin.

Annons

Charlotte Perrelli säger att hon minns intervju väl för att hon fick så mycket kritik efter den. Hon berättar också att det inte var så farligt som det lät. Hon försvarar dessutom ex-partnern utan att gå in på vem det var.

– Och faktum är, jag ska med handen på hjärtat säga att jag inte är säker på att han någon gång sa så. Jag vet inte om det var en skämtsam ton som kan ha sagt någon gång, eller om det var en känsla som jag hade. Så just den är jag inte säker på att det stämmer till hundra procent, säger Charlotte Perrelli och forsätter med ett skratt:

– Den är lite hård, för det är inget som jag tagit skada av i alla fall.

Charlotte Perrellis skönhetsrutiner

Agneta Sjödin verkar lättnad över att höra det, och frågar om Charlotte Perrelli trivs bra med sig själv utan smink.

– Gud, ja! Att sminka mig och fixa mig och vara lite stylish, det gör jag ju mest när jag jobbar. Sen gillar jag, som de flesta människorna kanske, att känna mig fräsch och halvsnygg. Men jag lägger ner tre minuter på morgonen på att hur jag ser ut... Det går undan, kan jag säga, svarar Charlotte Perrelli och tillägger:

– För med fyra barn som ska till dagis och skolor och så där... Det finns ingen tid! Det är matsäckar som ska packas och böljor som ska bytas, jag hinner inte.

Bild: Carolina Byrmo/Aftonbladet/TT, Karin Törnblom/TT

Annons