extraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextra
TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Nya bilder på Alexander Skarsgård – dagar efter bebisbilderna med Tuva

22 dec, 2022 
AvJonna Lawaetz
Alexander Skarsgård, Tuva Novotny
Alexander Skarsgård och Tuva Novotny har fortfarande inte bekräftat sin misstänkta relation.
Tidigare i höstas fångades duon på bild där Alexander håller i en bebis och Tuva går med en barnvagn.
Bara dagar efter syns Alexander på nya bilder.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Lisa och Henrik Borg om första kyssen: ”Jätteäckligt”Brand logo
Lisa och Henrik Borg om första kyssen: ”Jätteäckligt”

Det har under en längre tid spekulerats vilt kring en eventuell romans mellan Hollywood-stjärnan Alexander Skarsgård, 46, och Tuva Novotny, 42. Men vare sig Alexander eller Tuva har i något sammanhang varken bekräftat eller dementerat relationen. Däremot är det många tecken som pekar på att de skulle kunna vara ett par.

Spekulationerna kring Alexander Skarsgård och Tuva Novotnys relation

Det var i våras som romansryktet tog fart på allvar efter att författaren Ann Söderlund, 50, avslöjade relationen i podcasten Inte din morsa, som hon driver tillsammans med journalisten Sanna Lundell, 43.

– Det är ändå så roligt att vi har pratat om det flera gånger att de är ett par, att de har varit det i flera år och de är typ två av våra största internationella kändisar och ingen skriver om det. Jag tycker att det är så märkligt, sa Ann i poddavsnittet. Hon berättade vidare:

Annons

– När jag spelade in min miniroll i Bonusfamiljen [SVT-serie där Tuva har en stor roll reds. anm.], så pratade jag med Tuva om det där och hon sa: “Jag vet inte varför det är så, vi har varit tillsammans i många år”.

Men spekulationerna slutade inte där. När ELLE-galan gick av stapeln i våras visade Tuva upp sin gravidmage på röda mattan. Hon svarade dock inte på frågan om vem pappan till barnet, men graviditeten satte återigen fart ryktena om den misstänkta relationen till Alexander.

Nya bilderna på Alexander Skarsgård – bara dagar efter bebisbilderna med Tuva

För bara några veckor sedan skrev den brittiska sajten Daily Mail om att Alexander och Tuva synts ihop i New York. Enligt Daily Mail ska de, innan bilden togs, ha varit på middag med en vän. På bilden kan man även se Alexander hålla en liten bebis i famnen medan Tuva går med en barnvagn.

Skådespelarna har fortfarande inte kommenterat varken relationen eller vems bebis det är på bilden.

Alexander Skarsgård och Tuva Novotny
TheImageDirect.com/TT

Bara några få dagar efter att bilderna togs på det påstådda paret med bebisen, fångades ytterligare bilder på Alexander när han spatserar på New Yorks gator.

Alexander Skarsgård
Nya bilder på Alexander Skarsgård, bara dagar efter bebisbilderna med Tuva Novotny.

FOTO: Image Press / BACKGRID, Anders Wiklund/TT

Annons