Nya beskedet för Bonde söker fru – jorden runt

Nya beskedet för Bonde söker fru - jorden runt
Linda Lindorff och maken Jacob Lindorff har hållit ihop i många år.
Nu berättar hon om kärleken – och kommer med ett nytt besked för Bonde söker fru – jorden runt.
"Vi är i gång igen", skriver Linda på Instagram.
Annons

Tv-programmet Bonde söker fru är välkänt för att hjälpa bönder att hitta kärleken. En annan fast punkt i programmet i det populära dejtingprogrammet är programledaren Linda Lindorff, 47.

Förra säsongens avslutning av TV4:s Bonde söker fru resulterade i flera nya kärlekspar, som även detta år blev programmet en riktig tittarsuccé.

Annons

Linda Lindorff har visat tydligt engagemang för böndernas kärlek genom programmets alla säsonger. Hennes otroliga glädje för kärleken skiner igenom tv-rutan och den förra säsongen hann knappt sluta innan uppföljaren, Bonde söker fru – jorden runt, avslöjades.

Annons

Även detta program skulle leddes av Linda Lindorff där svenska singelbönder som lever utanför Sveriges gränsen fick chansen och hjälpen att hitta kärleken.

Beskedet för Bonde söker fru – jorden runt

Men det tog inte lång tid innan hon avslöjade att programmets andra säsong fått förbud att spelas in på grund av den pågående coronapandemin. Nyligen kunde dock Linda Lindorff avslöja nyheten att de var igång igen med planeringen inför den nya säsongen, och nu ber hon sina följare att tipsa om svensktalande singelbönder utomlands.

“Japp så var vi igång igen! Tipsa gärna ifall ni känner nån härlig svensk singelbonde utomlands!”, skriver Linda Lindorff på sin Instagram.

Annons

För någon som är så tydligt engagerad för andras kärlek är det många som undrar hur det ser ut med Linda Lindorffs egna kärleksliv. Tillsammans med med maken Jacob Lindorff, 47, har hon barnen Lycke, Wilhelmina, Benedicte. Hon skrev nyligen i ett öppenhjärtligt inlägg på parets 11 årsdag.

“Lyckligaste dagen i mitt liv. Jacob är det bästa som hänt mig och jag är så otroligt tacksam över att ha fått uppleva kärlek på det här viset.” skriver hon på ett långt inlägg på Instagram

Som kommentar på bilden där hon poserar vid havet tillsammans med maken Jacob Lindorff berättar hon även om relationen med barnen.

“Med Jacob har jag också fått barnen, våra tre underbara döttrar som jag älskar så ofattbart mycket”. 

FOTO: TT/Instagram 

View this post on Instagram

Bröllopsdag! 💞 För 11 år sedan, på en vingård i Italien, gifte vi oss. En oförglömlig dag. Jag minns känslan så väl, lyckan över att få fira vår kärlek på det viset, med vänner och familj. Pirret, glädjen, förälskelsen. Lyckligaste dagen i mitt liv. Jacob är det bästa som hänt mig och jag är så otroligt tacksam över att ha fått uppleva kärlek på det här viset. Jag vet att det är inget man kan ta för givet och jag påminner mig själv om det varje dag. Med Jacob har jag också fått barnen, våra tre underbara döttrar som jag älskar så ofattbart mycket. Ja det är ändå häftigt när man tänker på det att två personer kan mötas och man bara vet att det är rätt. Den där obeskrivliga känslan som helt plötsligt uppstår och allt är avgjort. Den är inte alltid rationell, eller praktisk, men det är väl också just det som gör det så speciellt. Jag kände just den kemin med Jacob och förändrade allt. ❤️ Det är vår bröllopsdag idag och då får man väl unna sig att bli lite tramsig, jag känner mig så glad. Nostalgisk. Glad. Och ja lite tramsig 🥰 Jag älskar verkligen Jacob så sjukt mycket!!! Älskar det liv han gett mig med barnen och allt vad det innebär. Idag firar vi allt det! Idag firar vi 11 år som gifta och att vi hoppas på många många fler! ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ #bröllopsdag @challenge_swede

A post shared by Linda Lindorff (@linda_lindorff) on

Annons

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…