Linda Lindorffs dolda kamp under inspelningen av Wildkids

Linda Lindorff i WIldkids
Linda Lindorffs schema var väldigt hektiskt förra året.
Nu avslöjar programledaren hur hon fick ihop allting under den krävande tiden.
– Jag hade inte många dagar ledigt, säger hon till Expressen.
Annons

TV4-profilen Linda Lindorff, 48, är ett välbekant ansikte för tittarna. Hon är inte bara programledare för dejtingsåpan Bonde söker fru och eftersnacksprogrammet Bönderna berättar allt, utan även Wildkids, som har säsongspremiär i veckan på TV4.

Annons

Linda älskar sitt jobb och blir ofta känslomässigt involverad i de relationer som uppstår i Bonde söker fru. Hon hänger medde kärlekstörstande deltagarna i vått och torrt och stöttar dem genom både förälskelser och hjärtekross.

Inspelningarna kan vara väldigt tidskrävande och vissa perioder hinner Linda knappt träffa sin familj, som består av maken Jacob Lindorff, 47, samt döttrarna LykkeWilhelmina och Benedicte. I en intervju med Svensk dam har Linda Lindorff tidigare berättat om familjekampen.

Annons

– Ibland kör det såklart ihop sig. Vi har inga föräldrar i stan, eller någon barnflicka, men vi löser det alltid på något sätt, sa hon till tidningen i vintras.

Tuffa kampen under TV4-inspelningarna

Ikväll visas det första avsnittet av Wildkids 2020 på TV4. Inspelningen av realityserien ägde rum förra året, samtidigt som Linda hade fullt upp Bonde söker fru. I en intervju med Expressen berättar programledaren att produktionsbolagen fick korslägga hennes schema för att få ihop allting.

– Förra hösten var fullkomligt kaotisk. Jag hade inte många dagar ledigt överhuvudtaget, säger hon till tidningen.

Trots att Linda Lindorff jobbar väldigt mycket i perioder är hon också duktig på att koppla ifrån och tillåta sig själv att vara helt ledig mellan inspelningarna av programmen. På sin fritid är hon helst tillsammans med maken Jakob och döttrarna.

Annons

– Jag vill ha min flock samlad. Jag mår som bäst när Jacob och barnen är runt mig, det kan ibland vara påfrestande. Plus att jag är lite överbeskyddande, jag har svårt att släppa det där att jag hela tiden vill vara med och vara nära, säger Linda Lindorff till Expressen.

Wildkids sänds klockan 20.00 på TV4 och TV4 play.

FOTO: BYRMO CAROLINA/Aftonbladet/TT, Patrik Österberg/TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…