Nya avslöjandet om bonde-Simon Ohlssons bröllop med Amanda

Datumet är satt för Bonde söker fru-Simon Ohlsson och Amanda Håkanssons bröllop.
Simon Ohlsson fick sitt hjärta krossat under fjolårets säsong av Bonde söker fru. Men kärleken var inte långt borta.
I somras förlovade han sig med Amanda Håkansson och nu avslöjar TV4-programledaren Linda Lindorff det exakta datumet för bröllopet.
Annons

Mjölkbonden Simon Ohlsson var en av bönderna som sökte kärleken i TV4:s Bonde söker fru 2018. Efter några intensiva inspelningsveckor verkade det som att Simon äntligen hade hittat den rätta i Frida Eriksson, men relationen fick ett abrupt slut när Simon fick sitt hjärta krossat framför filmkamerorna.

Simon Ohlsson slutade dock inte tro på sann kärlek – och det skulle visa sig att den sortens kärlek fanns närmare än han trodde. I våras avslöjade mjölkbonden att han börjat dejta Amanda Håkansson och i somras kom det glada beskedet att paret förlovat sig. I ett inlägg på Instagram avslöjade Simon den stora nyheten och gratulationerna strömmade in i kommentarsfältet.

Annons
Annons

”Tiden har gått fort, men känns allting rätt. Då vet man att det är rätt. Snart är det 4 år sen vi pratade för första gången. Men då var det inte läge för oss. Men 4 år efter blev det äntligen vi. Till 100%”, skrev han till en bild där paret visade upp sina förlovningsringar.

Linda Lindorffs stora glädje över förlovningen

När Bonde söker fru-programledaren Linda Lindorff möttes av nyheten om frieriet jublade hon högt.

”Gällande den andra bonden som nu förlovat sig så tror jag nog många blir extra glada just för att det ett tag kändes väldigt sorgligt … ja nu fattar ni kanske vem. Hur som helst stort grattis till er alla!! Hoppas jag blir bjuden på bröllopet!”, skrev hon i ett inlägg på Instagram.

Och Linda fick som hon önskade. En tid senare berättade TV4-profilen att hon blivit inbjuden på Simon Ohlssons och Amanda Håkanssons bröllop.

Det gjorde så ont att se honom ledsen. Nu har lyckan vänt. Simon fann Amanda och de har förlovat sig. Inte bara det … Kom hem igår efter semestern och i brevlådan hittar jag en inbjudan från Simon – en inbjudan till bröllop! Jag blev så glad att jag skrek högt i köket”.

Exakta datumet satt – då sker vigseln

Vid tillfället då Linda Lindorff delade Instagram-inlägget hade de förlovade tu tagit beslutet att gifta sig sommaren 2020. Däremot kunde Linda Lindorff inte dela mig sig av ett exakt datum.

Annons

Men nu, efter ett nytt besök hos mjölkbonden och hans stora kärlek, kan hon ge klara besked om när bröllopet kommer att äga rum.

”Såååå roligt att träffa Simon igen – och se honom kär! Vilken lycka. Amanda är en helt fantastisk tjej – rolig, varm, snygg och snäll – och jag ser verkligen hur förälskade dom är. Jag riktigt rös när jag hörde dem berätta om hur de blev ihop, frieriet och hur Simon får Amanda att skratta och känna sig trygg på ett alldeles speciellt sätt”, skriver Linda Lindorff i ett nytt inlägg på Instagram.

Hon fortsätter:

”Den 4 juli gifter dom sig och jag är så glad för deras skull. Snacka om kärleksrevansch!”.

Annons

I ett eget inlägg på Instagram har Amanda Håkansson skrivit om sina känslor inför den kommande vigseln:

”Jag har nog aldrig varit så glad som jag är med dig. Du är verkligen den som har visat vad trygghet är. Du har verkligen lyckats läka ihop alla mina ärr. Varje dag med dig är som ett äventyr. Om ca 270 dagar blir jag din fru och vi har hela livet framför oss. Jag älskar dig”, skriver hon.

FOTO: TT/Stefan Nilsson, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…