bonde söker fru 2022

Bonde-Matthew på resa i London – därför träffade han inte Frida

Matthew och Frida

Matthew Haggerty i Bonde söker fru fann ett intresse i Frida som valde att lämna gården.
Nyligen var han på en resa till London där hon bodde – däremot sågs de inte.
Dessutom flyttar han snart hem till Australien – nu berättar han.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Matthew Haggerty - om dealbreakers och vem som betalar på första dejten
0:36

Efter reklamen: Matthew Haggerty - om dealbreakers och vem som betalar på första dejten

(0:36)

Slå på ljud

Matthew Haggerty, 20, var en av bönderna i årets säsong av Bonde söker fru. Bonden som kommer från Australien charmade många med sin australienska dialekt – men jakten på kärlek gick inte riktigt så som han tänkt sig.

Dramat på gården började när brevskrivaren Frida Hermansson självmant valde att lämna gården – och detta var bara startskottet för vad som komma skulle. I avsnittet veckan därpå tog de resterande två tjejerna på gården samma beslut och lämnade Matthew själv kvar på gården.

Efter programmet har det kommit fram att Frida var den tjej som verkligen fick Matthews hjärta att slå lite extra – något som också var en anledning till att Frida valde att lämna gården.

Nyligen var bonden på resande fot i London – där Frida är bosatt – men något möte blev det inte.

”Ja, jag har varit för London. Är på flygplatsen för att flyga tillbaka till Stockholm just nu. Kunde dock inte träffa Frida eftersom jag tror att hon stannade kvar i Sverige för nyårsafton” skriver Matthew i ett meddelande till Hänt.

ANNONS: Med höga elpriser är det extra viktigt att du har rätt elavtal och inte betalar för mycket. Jämför alla Sveriges elbolag helt gratis och byt enkelt på några minuter hos elskling.se (Extern länk)

Därför fick Frida sätta ner foten – han ville ha mer kontakt

Matthew verkar inte heller ha försökt söka någon kontakt med Frida medan han befann sig i staden där hon bor.

Jag har inte pratat med henne än” skriver Matthew.

När Hänt pratade med Frida efter programmet berättade hon att de har lite kontakt som vänner men att hon fått sätta ner foten lite för att han verkar vilja ha mer kontakt med henne än vad hon vill.

– Jag tror att han vill ha mer kontakt än vad jag vill ha. Så jag har fått sätta ner foten, säger Frida och fortsätter:

– Vi har skrivit lite. Men verkligen som kompisar bara för att han är ju en jättehärlig kille liksom och vi umgicks mycket i somras så det vore konstigt om man inte kollade läget ibland. Men sen nu så var det klart också.

Då flyttar Matthew tillbaka till Australien: ”Kommer sakna..

Men nu börjar Matthews vistelse i Sverige lida mot sitt slut och han tvingas återvända till Australien utan den stora kärleken. Han berättar för Hänt att han har tre veckor kvar på gården innan flyget lyfter till andra sidan jorden den 26:e januari.

Jag kommer vara i Sverige nästkommande tre veckor men sen åker jag hem till Australien. Jag vet inte när jag kommer tillbaka till Sverige men förhoppningsvis väldigt snart. Jag kommer sakna mina svenska vänner och familj för mycket annars

Hänt har sökt Frida för en kommentar.

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN