ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Brevskrivaren avslöjar hemliga resan ihop med Matthew efter Bonde söker fru: ”Jättekul”

25 nov, 2022 
Bonde söker fru 2022
Bonden Matthew Haggerty från Bonde söker fru och en av hans brevskrivare har rest utomlands.
Nu avslöjas den tidigare okända resan till Belgien.
– Vi fick en jättebra relation, säger brevskrivaren till Hänt.
Annons
Bonde söker fru - Matthew lämnar landet: "Utvisad"Brand logo
Bonde söker fru - Matthew lämnar landet: "Utvisad"

Matthew Haggerty, 21, är en av bönderna som söker kärleken i årets säsong av Bonde söker fru. Inte nog med att Matthew är något yngre än snittåldern på bönderna så är han dessutom engelsktalande då han egentligen bor i Australien.

Höll kontakten med brevskrivaren efter inspelningen: ”Vi umgås”

Men det är på en gård i Sverige som vi får följa Matthews jakt på kärleken i programmet. Efter inspelningarna visar sig nu bonden ha bra kontakt med många av sina brevskrivare. I en video på Tiktok, som Familjeliv var först med att uppmärksamma, syns Matthew och flera av hans brevskrivare umgås.

När Hänt når Savannah, 21, berättar hon om kvällen med bonden. Det visar sig att ett stort gäng från programmet syntes i Stockholm och såg det första avsnittet tillsammans, därefter väntade mat och fest.

Annons

– Vi fick en jättebra relation allihopa, alla brevskrivare och Matthew. Vi håller kontakten, vi har haft reunions och sånt, vi umgås. Det är jättekul, man har fått vänner för livet, säger hon.

@svarjag

Part two kommer imorgon @bondesokerfruofficial @Haggerz @assela69 @savvzi @911 WHATS YOUR EMERGENCY @Tova

♬ originalljud - Kim<3

Matthews okända resa till Belgien med brevskivaren

Vad som dessutom avslöjas i videon är att Savannah och Matthew har varit utomlands tillsammans. Nu berättar hon för Hänt om tillfället då hon och bonden, besökte festivalen Tomorrowland.

– Det var nu i somras. Vi åkte inte dit tillsammans. Men min speeddejt syns ju inte helt på tv, utan mest när jag gav presenten. Men på speeddejten så kom vi fram till att vi båda skulle till samma festival så vi träffades där, säger hon.

Efter att Matthew hade filmat Bonde söker fru under sommaren begav han sig till festivalen som hölls i Belgien,

– Vi höll ju kontakten så vi sa hej där och sen var han med hans kompisar. Han var jätterolig, han var precis som när han var i tv men lite full, säger Savannah.

Savannah
Savannah i Bonde söker fru. Foto: TV4

Så fick du umgås lite med hans kompisar också?

– Jag vet inte om de kände varandra men han åkte dit med några som jag tror att han träffade på planet.

FOTO: TV4

Annons