LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Joakim Lundell kan tvingas ställa in allt – efter Jonnas svåra hälsokamp

20 okt, 2022 
Jocke och Jonna.
Joakim och Jonna Lundell visar upp både ris och ros på deras sociala medier.
Nu berättar Jonna om sin tuffa hälsokamp i podcasten Jocke och Jonna – Sanningen måste fram.
Något som kan tvingas Jocke att ställa in.
Annons
Jocke och Jonnas bakslag med lyxhuset – efter år av renoveringBrand logo
Jocke och Jonnas bakslag med lyxhuset – efter år av renovering

Joakim Lundell, 36, och hustrun Jonna Lundell, 28, har nyligen blivit tilldelade förstaplatsen för att vara mäktigast i Sverige på sociala medier igen.

De har en gemensam Youtube-kanal där de generöst delar med sig av sitt familjeliv med barnen. Men även Jocke och Jonnas respektive Instagrams har tillsammans nästan två miljoner följare.

Till och med deras två barn Lunabelle, 3, och Lionel, 2 – har ett varsitt Instagram-konto.

Men som att inte deras enorma sociala kanaler vore nog så har familjen även egna tv-program som engagerat tittarna sedan starterna 2019 – Familjen Lundell och Spökjakt.

Nu öppnar Jonna upp sig om hälsokampen – lidit av det i två år

Att radarparet delar med sig av en stor del av sina liv på sociala medier har nog inte undgått någon. De driver dessutom podcasten Jocke och Jonna – sanningen måste fram och i det senaste avsnittet tar de upp något som inte är den lyxiga och härliga delen av livet.

Annons

Jonna lider nämligen av svåra magproblem och har tampats med det under ett par års tid.

– Alltså jag har ju bajsat blod sedan Lionel var två månader. Alltså det kommer inte ens bajs, det sprutar blod. Det blir akut i hela tarmen så jag måste bara, jag blir inte bajsnödig, jag känner mig bajsnödig, men det kommer bara blod. Så jag måste tömma mig på blod hela tiden. Ett tag var det 7-8 gånger om dagen, berättar Jonna i podcasten.

Hon har tidigare försökt att kolla upp vad problemet kan vara men utan att läkaren funnit något.

Jocke kan tvingas ställa in: ”Sätta ner foten”

Nu ska hon göra en längre undersökning som dessutom skjutits fram under en lång tid på grund av jobb och andra grejer som de förklarar i podcasten.

Joakim berättar att han egentligen har inbokat jobb i Stockholm men att han överväger att ställa in det för att kunna följa med sin hustru på den stora undersökningen.

– Ja jag har ju ett jobbåtagande i Stockholm men jag funderar på att ställa in det för att kunna följa med. Jag måste nånstans sätta ner gränsen för vad jag har rätt till att avsäga mig. För jag är för snäll hela tiden, säger Jocke och fortsätter:

Jag måste faktiskt sätta ner foten och säga ifrån för det är klart att jag måste få kunna följa med på det här. Jag vet att det är ett projekt som jag är med i och att det är kort om tid. Men de får ju skjuta på det en, två dagar.

Vi hoppas att undersökningen går bra för Jonna!

FOTO: Karin Törnblom/TT, TV4

Annons