Följarnas starka reaktioner efter nya bilderna på Lunabelle och Lionel

Lunabelle, Lionel och Jonna Lundell

Joakim Lundell har under sommaren varit inaktiv på Instagram.
Men när nya bilder på barnen publiceras reagerar följarna starkt.
”Overkligt” skriver en följare.

Kändisparet Joakim Lundell, 36, och hustrun Jonna Lundell, 28, delar generöst med sig av sin vardag på sociala medier. Deras liv består av såväl lyx och flärd men också en vardag med deras två barn – Lunabelle, 3, och Lionel, 2.

På Joakims Instagram-story publicerade han nyligen en fin hyllning till sina barn och sin enorma kärlek över att vara pappa till just dem.

”Finns inget bättre i livet än att få vara pappa till mina barn! Det är fantastiskt, roligt och verkligen utvecklande varje dag. Det är så roligt att se mina fina barn växa upp och vara så sjukt empatiska, roliga och känslosamma nyfikna individer!”, förklarar han.

Joakims svar på frånvaron på sociala medier: ”Ett gift”

Men i flödet på Joakims Instagram ekar det tomt. De följare som vill fortsätta följa honom får helt enkelt nöja sig med parets Youtube-kanal där de uppdaterar ofta och har över en miljon följare.

Det senaste inlägget på Instagram är från tidigt i somras och flera följare har reagerat på att han så sällan uppdaterar appen. Nu svarar han på frågan varför han varit så inaktiv.

”Jag trivs bäst i verkliga livet. Ser inte mig själv som en offentlig person inom 5-10 år ens! Jag trivs bakom kameran med att skapa format, långfilm, serier osv. Kommer ta steget mer och mer till att producera och regissera.”, svarar han och fortsätter:

”Sociala medier är ett gift enligt mig. Det har mer och mer gått upp för mig sista året och framför allt månaderna. När du död så spelar det ingen roll att du satt med mobilen 10 timmar om dygnet utan det handlar om hur närvarande du var i riktiga livet.”

Följarnas starka reaktioner efter nya bilderna på barnen

Hustrun Jonna är däremot fortfarande aktiv och nyligen visade hon upp parets två barn som tagit skolfoton. Och följarna går fullkomligt lös i kommentarerna under de två bilderna på de leende barnen.

Kommentarerna handlar både om hur lika de blivit sina föräldrar, att de blivit så stora och hur otroligt söta de är.

Så overkligt fint att se!! Efter allt kämpande ni haft sedan 2016 så har ni de sötaste ungarna” skriver en följare.

Så fin lik mamma å pappa”, skriver en annan.

Det syns, dem är väldigt lik dig”, hälsar en tredje.

Lionell är verkligen lik dig Jonna! Smälter!” fyller en fjärde på.

Var inte Lunabelle nyfödd typ nyss? De har blivit så stora!” konstaterar en femte.

Följarna verkar också vara nyfikna på om de går i tankarna på att skaffa sig ett tredje barn.

Trevligt kan vi skapa ett tredje?

FOTO: Instagram/Youtube

FRÅN FÖRSTASIDAN