LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Joakim och Jonna Lundells nya barnbesked – nu berättar de

05 aug, 2022 
Joakim & Jonna Lundell
Jocke och Jonna Lundell tycks inte ha en lugn stund.
De jobbar väldigt mycket samtidigt som de försöker få ihop vardagen med sina två barn.
Men frågan är om det blir ytterligare ett barn?
Nu svarar Jonna på frågan alla undrar över.
Annons
Jocke och Jonnas kärlekssagaBrand logo
Jocke och Jonnas kärlekssaga

Mäktigast i Sverige på sociala medier – ja, det blev paret Joakim Lundell, 36, och Jonna Lundell, 28, utsedda till i fjol. Det är inte en lugn stund för det minst sagt framgångsrika paret.

I dagarna har den fjärde säsongen av serien Spökjakt premiär, och man kan bara konstatera att det ligger hårt arbete och slit bakom Jocke och Jonnas stora framgångar.

Dessutom har de stora Instagramprofiler, en Youtube-kanal med över en miljon prenumeranter och den egna tv-serien Lundellhuset – Sveriges lyxigaste husbygge. Där får man följa renoveringen av det gigantiska lyxhus som paret införskaffade sig i slutet av 2017.

Svårigheterna att leva som en familj med allt jobb

Men trots att en stor del av parets tid läggs på att arbeta har de också två barn -dottern Lunabelle och sonen Lionel. I en öppenhjärtig intervju med Expressen berättar Jonna att det är tufft att få ihop allt vad gäller familjeliv kombinerat med deras extrema mängder av arbete.

Annons

– Vi försöker vara så mycket familj som vi bara kan och hitta de lediga stunderna. Men det är ju mycket jobb, säger Jonna.

Det gör det inte heller lättare att deras två barn har svårt att komma överens i perioder, vilket resulterar i bråk och tjafs. Något paret berättat om i deras podcast Jocke & Jonna – Sanningen måste fram.

– Så som det är nu, det är den värsta perioden någonsin. Den ena är för liten för att kommunicera på rätt sätt och den andra börjar bli sin egen individ. De kan inte leka med varandra överhuvudtaget. Det är tjafs, skrik och gråt hela tiden, säger Jocke i podcasten.

Blir det ett tredje barn för familjen Lundell?

Men trots bråk och skrik håller familjen uppe sitt mod och ser ut att trivas i varandras sällskap. Barnen får ofta följa med sina föräldrar på jobb, något som Jonna menar att de tycker är kul.

– Barnen tycker det är kul att få följa med på jobb, säger Jonna till Expressen.

Men till frågan alla undrar över – blir det några fler barn i framtiden för familjen Lundell?

– Inte på de närmsta fem åren, tio kanske, säger Jonna med en säkerhet i rösten.

– Nej, det räcker och blir över, instämmer Jocke.

Men helt stängd verkar dörren inte vara för ytterligare ett tillskott. På frågan om det kan bli en liten sladdis i framtiden svarar de:

– Kanske, eventuellt, säger Jonna.

– Vi håller det flytande, säger Jocke.

FOTO: Jonas Ekströmer/TT/Jessica Gow/TT

Annons