LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Joakim Lundell försvinner – beslutet med barnen: ”Ett gift”

17 sep, 2022 
JOAKIM LUNDELL
Joakim Lundell har stått i rampljuset i över drygt 12 år men nu berättar han att det är slut med det.
Från och med nu kommer han nämligen börja försvinna mer och mer.
”Kommer ta steget”, förklarar han.
Annons
Joakim Lundell om vändningen i livet efter svåra periodenBrand logo
Joakim Lundell om vändningen i livet efter svåra perioden

Joakim Lundell, 36, och hustrun Jonna Lundell, 28, lever ett liv som många kunde drömma om. De bor i en fantastisk lyxvilla, kör dyra bilar, åker på härliga resor och på sociala medier har de flera hundratusentals följare.

Under årens lopp har paret varit generösa med att dela med sig av sina liv. Till exempel så fick tittarna följa deras bröllop på nära håll i den egna tv-serien Jockiboi och Jonna i Nöd och lust. Efter det har vi kunnat se dem i serier som Familjen Lundell, Lundellhuset och Spökjakt.

Annons

Joakim Lundells ärliga ord om att vara pappa

Joakim och Jonna har barnen Lunabelle, 3, och Lionel, 2, tillsammans. Barnen syns ofta till i parets sociala medier och på Instagram berättar Joakim nu om glädjen över att få vara pappa till just Lunabelle och Lionel.

”Finns inget bättre i livet än att få vara pappa till mina barn! Det är fantastiskt, roligt och verkligen utvecklande varje dag. Det är så roligt att se mina fina barn växa upp och vara så sjukt empatiska, roliga och känslosamma nyfikna individer!”, förklarar han.

Men det är inte bara i föräldrarnas kanaler som barnen synts till. De har nämligen även sina egna Instagram-konton som drivs av deras föräldrar.

Därför försvinner Joakim Lundell från sociala medier – rollen som pappa

Den senaste tiden har Joakim däremot legat lågt på Instagram. Det senaste inlägget som han publicerade är från i somras. Detta är något som följarna lagt märke till och under en frågestund tas nu frågan upp.

Annons

”Varför har du varit väldigt inaktiv på Instagram på senaste?”, undrar en följare.

Joakim berättar hur det ligger till, han vill nämligen inte vara en offentlig person.

”Jag trivs bäst i verkliga livet. Ser inte mig själv som en offentlig person inom 5-10 år ens! Jag trivs bakom kameran med att skapa format, långfilm, serier osv. Kommer ta steget mer och mer till att producera och regissera.”, svarar han och fortsätter:

”Sociala medier är ett gift enligt mig. Det har mer och mer gått upp för mig sista året och framför allt månaderna. När du död så spelar det ingen roll att du satt med mobilen 10 timmar om dygnet utan det handlar om hur närvarande du var i riktiga livet.”

Annons

Han lägger även till hur det känns att vara pappa.

Annons