nour el refai

Nour El-Refai tvingas ställa in efter sjukdomskampen: ”Förlåt...”

Nour el Refai

Nour El Refai är en av våra mest omtalade komiker och skådespelare.
Men nu kommer hon med ett dystert besked.
Hon tvingas ställa in på grund av sjukdom.

Komikerna Henrik Schyffert, 54, och Nour El Refai, 34, har varit ett par i tio års tid och tillsammans är de ett av våra mest omtalade par. Deras yrken som skådespelare och komiker är inte det enda de delar – de har nämligen sonen Sami, 3, ihop.

De jobbar dessutom väldigt tätt ihop då de har podcasten Nours poddelipodd och Henrik.

”Efter att ha gjort en väldigt lyckad bebis tillsammans tar Nour El Refai och Henrik Schyffert nu det ännu större steget och skaffar podd ihop.”, lyder beskrivningen av parets podcast.

Podcastens drastiska ändring – paret splittras

Men för en tid sedan kom paret med ett gemensamt uttalande som kom att göra flera lyssnare besvikna. Mycket hårt jobb för Henriks del har gjort att podcasten kommit i kläm och de kommer nu att splittras.

– Hej allihopa, vi har nånting som vi skulle behöva berätta för er. Vi känner ibland att det blir svårt att få till Nours poddelipodd och vi har varit sena ibland och sådär och det tycker vi är jobbigt. Henrik jobbar ju jättemycket, eller hur?, sa Nour i podden och fortsatte:

– Så därför har vi tänkt att Henrik inte behöver vara med alltid. Utan detta är ett gemensamt beslut som vi har tagit där vi istället för att ta en paus så gör vi så att vi fortsätter och har ibland med Henrik och ibland med gäster.

Efter uttalandet var det flera som hade missuppfattat beskedet och trodde att Nour nästintill hade gett Henrik sparken – men så var ju inte fallet.

– Men det var ju många som tolkade det som att jag har gett dig sparken. Så är det ju inte, jag vill ju inget hellre än att Henrik ska vara med. Det var hans beslut! berättade Nour i podcasten.

Nours dystra besked – tvingas ställa in

Men podcasten är ju långt ifrån det enda Nour och Henrik pysslar med. De båda är några av Sveriges mest välkända komiker och under onsdagen skulle Nour äntrat scenen på en av Stockholms stand up-klubbar Norra Brunn. Men nu har sjukdom stoppat henne.

Jag är sjuk! Jag måste därför meddela att jag inte kan säga skämt på Norra Brunn ikväll. Istället kommer Henrik Schyffert att ersätta mig. Han är kul! Känner honom sen innan. Snyft förlåt men ni kommer få en skitkul kväll ändå!!!” skriver Nour på sin Instagram.

Tur att hon har en komiker till sambo som kan hoppa in när det krisar!

FOTO: ORRE PONTUS/Aftonbladet

FRÅN FÖRSTASIDAN