LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Nour El Refai och Henrik Schyffert splittras – nu berättar de: ”Ett gemensamt beslut”

20 sep, 2022 
Nour El Refai och Henrik Schyffert
Nour El Refai och Henrik Schyffert är både ett kärlekspar och arbetar tillsammans.
Nu kommer de med ett besked för framtiden – de splittras.
Ett gemensamt beslut” säger de i en video på Instagram.
Annons
Frank Dorsins starka ord till pappa Henrik: ”Någon helt annan”Brand logo
Frank Dorsins starka ord till pappa Henrik: ”Någon helt annan”

Komikerna Henrik Schyffert, 54, och Nour El Refai, 34, är ett av våra mest omtalade kändispar. De har varit ett tillsammans i tio års tid och har sonen Sami, 3, ihop.

Utöver sina framgångsrika karriärer som de båda har som skådespelare och komiker driver de dessutom den gemensamma podcasten Nours poddelipodd och Henrik som släpps varje vecka.

Efter åtta år som särbos – paret flyttar ihop

Paret syns ofta tillsammans på sociala medier och kärleken ser minst sagt ut att sprudla mellan dem.

Det har sedan länge varit känt att paret valt att leva som särbos, och just detta är något det skrivits en hel del kring i media. Men i fjol tog de det stora beslutet att flytta ihop och bli sambos på riktigt.

Annons

– Vi ska flytta ihop, det kan vi väl erkänna. Det är en stor grej. När man är särbor så har folk trott att du bott med bebis och sedan bor jag med bebis men det har ju varit att vi bott tillsammans hela tiden fast i olika lådor, sa Henrik i podden.

Nour fortsätter med att berätta att följare som påstått att det måste varit jobbigt att flytta emellan nu fått rätt.

– Nu kommer de att säga ”vad var det vi sa?” Men de hade rätt, så är det. Det är för jobbigt att flytta mellan två platser. Det är inte heller så att vi flyttar ut på landet eller så, vi har bara flyttat mellan Traneberg och Vasastan en gång i veckan. Det är slitigt, säger Nour.

Parets gemensamma beslut – nu splittras de

Nu kommer paret däremot med ett besked – något som de berättar är ett gemensamt beslut. Det gäller deras gemensamma podcast som ibland hamnat i kläm på grund av mycket jobb eller liknande omständigheter.

Därför har de nu beslutat sig för att istället för att pausa podcasten kommer Henrik ersättas i en del avsnitt.

Annons

– Hej allihopa, vi har nånting som vi skulle behöva berätta för er. Vi känner ibland att det blir svårt att få till Nours poddelipodd och vi har varit sena ibland och sådär och det tycker vi är jobbigt. Henrik jobbar ju jättemycket, eller hur?, säger Nour och fortsätter:

– Så därför har vi tänkt att Henrik inte behöver vara med alltid. Utan detta är ett gemensamt beslut som vi har tagit där vi istället för att ta en paus så gör vi så att vi fortsätter och har ibland med Henrik och ibland med gäster.

I vissa avsnitt kommer Henrik alltså inte att medverka.

– Fast jag jobbar ju inte jättemycket, jag har ändå ganska mycket tid att kunna vara med, svarar Henrik.

Förhoppningsvis får vi höra Henrik en hel del i podcasten iallafall – något vi tror gör lyssnarna glada! Åtminstone om man ska tro på alla kommentarer som önskar Henrik själv som gäst.

FOTO: SVT

Annons