LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Henrik Schyfferts stora lycka med Nour El Refai – nya bilden avslöjar

08 sep, 2022 
Henrik och Nour
Komikerna Henrik Schyffert och Nour El Refai har varit ett par i 10 år och kärleken sprudlar än idag mellan turturduvorna.
Nu kan de avslöja en riktig rolig nyhet!
Annons
Henrik Schyffert om bråken med Nour El RefaiBrand logo
Henrik Schyffert om bråken med Nour El Refai

Komikerna Henrik Schyffert, 54, och Nour El Refai, 34, är ett av Sveriges mest omtalade kärlekspar och tillsammans har de sonen Sami, 3.

Både Henrik och Nour har slagit igenom med dunder och brak i sina skådespelarkarriärer. Den senaste tiden har vi kunnat se dem båda två i tv-rutan, Henrik spelar i filmer och serier som Sjölyckan, Zebrarummet och Spring Uje spring.

Och Nour El-Refai har vi kunnat se i såväl Bonusfamiljen som Masked singer där hon är en av jurymedlemmarna tillsammans med Felix Herngren, 55, Pernilla Wahlgren, 54, och Måns Zelmerlöw, 36.

Henrik och Nour flyttar ihop – efter åren som särbos

Komiker-paret är inte bara framgångsrika på varsitt håll. Tillsammans driver de nämligen den populära podden Nours poddelipodd och Henrik. I podden pratar de om allt mellan himmel och jord och det är ofta som de tycker till om olika saker eller snackisar.

Annons

De senaste åren har Henrik och Nour ofta blivit omskrivna just för att de levt som särbos. Men förra året tog paret ett stort beslut, nämligen att flytta ihop på riktigt.

– Vi ska flytta ihop, det kan vi väl erkänna. Det är en stor grej. När man är särbor så har folk trott att du bott med bebis och sedan bor jag med bebis men det har ju varit att vi bott tillsammans hela tiden fast i olika lådor, sa Henrik i podden.

Henrik Schyffert och Nour El Refai avslöjar stora lyckan

Sagt och gjort och några månader senare var paret sambor med lilla sonen Sami, som snart fyller 3 år. Han föddes i oktober 2019. Henrik har även sönerna Janne Schyffert, 23, och Ove Schyffert, 20, från sin tidigare relation med Bea Uusma, 56.

Att kärleken sprudlar mellan Henrik och Nour är ingen hemlighet. Nyligen avslöjade Nour något speciellt om hennes och Henriks relation.

Annons

– Jag och Henrik är ju inne på vårt tionde år tillsammans, och trots allt som händer genom livet så har vi väldigt kul ihop. Vi kan tramsa och busa och det är en så fin grej att ha. Det blir som klistret, berättade Nour i parets podcast.

Och podcasten är minst sagt poppis! Nu har de nämligen blivit nominerade till Årets humorpodd.

”Vi är nominerade till Årets Humorpodd och för att fira det har vi idag gjort en podd med EXTRA MYCKET HUMOR! Avs. 95 ”Låt Dymon jobba!” är ute nu! Länk i bio och TACK för att ni lyssnar!”, skriver paret till en kärleksfull bild.

Grattis till nomineringen Henrik och Nour!

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons