LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Nour el Refais ord om relationen med Henrik Schyffert: ”Måste splitta”

04 okt, 2022 
HENRIK SCHYFFERT, NOUR EL REFAI
Nour El Refai och Henrik Schyffert har sedan två år tillbaka drivit podden Nours poddelipodd och Henrik.
Paret har dock bekräftat att Henrik kommer ligga lågt med podden ett tag framöver och nu berättar de om en situation som hade kunnat hända.
Annons
Henrik Schyffert om bråken med Nour El RefaiBrand logo
Henrik Schyffert om bråken med Nour El Refai

Komikerna Henrik Schyffert, 54, och Nour El Refai, 34, är ett av Sveriges mest omtalade kändispar. De har varit ett tillsammans i tio års tid och har sonen Sami, 3, ihop.

Men paret är inte bara föräldrar till Sami, de jobbar även ihop med podden Nours poddelipodd och Henrik.

”Efter att ha gjort en väldigt lyckad bebis tillsammans tar Nour El Refai och Henrik Schyffert nu det ännu större steget och skaffar podd ihop.”, lyder beskrivningen av parets podcast.

Henrik och Nour splittras – medverkar mindre i podden

Den senaste tiden har det däremot varit lite trubbel i paradiset. Henrik har otroligt mycket jobb just nu och nyligen berättade paret att de tyvärr kommer att splittras i podden.

Annons

– Hej allihopa, vi har nånting som vi skulle behöva berätta för er. Vi känner ibland att det blir svårt att få till Nours poddelipodd och vi har varit sena ibland och sådär och det tycker vi är jobbigt. Henrik jobbar ju jättemycket, eller hur?, sa Nour i podden och fortsatte:

– Så därför har vi tänkt att Henrik inte behöver vara med alltid. Utan detta är ett gemensamt beslut som vi har tagit där vi istället för att ta en paus så gör vi så att vi fortsätter och har ibland med Henrik och ibland med gäster.

Uttalandet har dock fått vissa följare att missförstå och få saker och ting om bakfoten. I det senaste avsnittet av podden reder Nour ut alla frågetecken.

– Nej men vi måste prata lite om det, vi gick ju ut med att du ibland inte kommer kunna vara med på grund av att du har så jävla mycket att göra. Alltså jag undrar ju vad det är du har på gång egentligen, så jävla mycket har du ju inte, säger hon och fortsätter:

Annons

– Men det var ju många som tolkade det som att jag har gett dig sparken. Så är det ju inte, jag vill ju inget hellre än att Henrik ska vara med. Det var hans beslut!

Nour El Refais nya ord om förhållandet med Henrik

Henrik fyller i att det mycket riktigt var hans egna beslut och att det helt enkelt handlar om för mycket jobb.

– Nej men så är det ju, jag har faktiskt fullt upp med andra grejer. Så vi måste splitta lite på oss, det är väl inget konstigt när man frilansar, säger han.

Nour förklarar vidare om pausen mellan dem och kommer då in på vad som skulle kunnat ske.

– Nej absolut och du kanske hade hoppats att jag hade sagt "ja men då pausar vi tillsammans älskling och så istället så träffar jag andra", säger Nour skämtsamt.

FOTO: ORRE PONTUS/Aftonbladet, LORENTZ-ALLARD ROBIN/Aftonbladet

Annons