LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Niklas Strömstedt om flytten – sorgen med familjen: ”Tyvärr”

15 sep, 2022 
André Färnsveden
Niklas Strömstedt
Niklas Strömstedt har nyligen blivit farfar.
När han gästar Efter fem berättar artisten om sorgen efter familjelyckan.
– Tyvärr, säger han i programmet.
Annons
Niklas Strömstedt om relationen till killarna i GES: ”Rollerna är satta”Brand logo
Niklas Strömstedt om relationen till killarna i GES: ”Rollerna är satta”

Niklas Strömstedt, 64, är en av Sveriges kändaste musiker och profiler. Han har jobbat som både programledare och varit en del av trion GES, tillsammans med Thomas ”Orup” Eriksson, 63, och Anders Glennmark, 68. Tidigare i år avslöjade dock bandet att de ska göra sin sista turné i vinter innan de lägger ner.

Även Niklas fru, Jenny Strömstedt, 50, är en känd tv-profil som har jobbat med programmet Nyhetsmorgon i många år. Paret gifte sig för nio år sedan men båda har flera barn från tidigare äktenskap och relationer.

Bland annat var Niklas gift med Efva Attling, 70, som hon har två barn med, i tio år. Senare fick han även en dotter med tv-profilen Agneta Sjödin, 55.

Niklas Strömstedt har blivit farfar

Niklas var som sagt tidigare gift med Efva Attling och de fick sonen Adam ihop. Nu visar ex-frun upp den stora lyckan på Instagram – nämligen att hon och Niklas har blivit farmor och farfar!

Annons

Här är...Franklin! Idag fick vi äntligen ses... Jag älskar dig så mycket... Tack Adam och Alice”, skriver Efva om lyckan på Instagram.

Även Niklas nuvarande fru visade lyckan över att bli bonus-farmor när hon kommenterade bilden med flera hjärtan.

Ärliga orden om sorgen med barnbarnet

Under tisdagen var Niklas Strömstedt gäst i Efter Fem. När programledaren Anna Brolin, 42, gratulerar artisten berättar han om sin nya titel och om svårigheterna med att identifiera sig som farfar.

– Det är ett existentiellt trappsteg som man måste att sig igenom. Det blir ju en annan identitet på något sätt det är svårt att se sig själv som farfar, säger Niklas.

– Är du farfar Nicke nu eller?, frågar Anna.

Då förklarar Niklas Strömstedt att hans barnbarn bor i USA men får komma och hälsa på under somrarna.

– Ja, det kommer jag väl bli, han bor ju inte i Sverige tyvärr, men han får komma och hälsa på farfar i sommar.

– Men grattis till det, det är stort och härligt!, säger Anna Brolin.

– Ja det är häftigt, framförallt så är det så kull att se sitt eget barn, han är så lycklig, svarar Niklas i programmet.

FOTO: TV4

Annons