Idol 2023 marknadsföring banner

Niklas Strömstedt visar upp 35-åriga sonen Adam – så ser han ut

05 sep, 2022 
Niklas Strömstedt
Niklas Strömstedt har en stor familj och är pappa till tre barn.
Nu delar den folkkära artisten med sig av en fin hyllning till en av sönerna på hans stora dag.
”Älskade Adam”, skriver han.
Annons
Niklas Strömstedts attack mot gästen: ”Luder”
Niklas Strömstedts attack mot gästen: ”Luder”

Artisten Niklas Strömstedt, 64, är gift med den kända programledaren Jenny Strömstedt, 50, och är idag ett av Sveriges mest folkkära par.

Hela deras kärlekshistoria började av en ren slump en kall vinterkväll. När Niklas sprang fram till Jenny för att varna henne för istappar. Det enda ledde till det andra och fyra år senare var turturduvorna gifta.

Jenny Strömstedt om att leva i en bonusfamilj

Niklas och Jenny lever ett riktigt Bonusfamilj-liv. Båda två har haft relationer sedan tidigare och har även barn sedan innan. Jenny har tre döttrar sedan tidigare och Niklas har sönerna Adam och Simon med ex-frun Efva Attling samt dottern Maja tillsammans med Agneta Sjödin.

I en intervju med tidningen Mama från år 2011 berättade Jenny om hur härligt livet är med en stor bonusfamilj.

Recept.se Nyhetsbrev

– Av någon anledning har vi samlat oss i samma kvarter och jag älskar det här faktiskt, även om det låter som att jag idylliserar, sa hon då.

Niklas Strömstedts hyllning till sonen Adam

Nyligen kunde vi mötas av en ny milstolpe för Niklas Strömstedt – nämligen att han hade blivit farfar. Det visade sig att hans son Adam blivit pappa till en liten Franklin, något som Hänt var först med att rapportera om.

Annons

Men det var inte bara artisten som var stolt över sitt nya barnbarn. Efva Attling var såklart lika stolt över att bli farmor och hon tog till Instagram för att visa upp deras nya tillskott till familjen.

Här är...Franklin! Idag fick vi äntligen ses... Jag älskar dig så mycket... Tack Adam och Alice”, skrev Efva på sin Instagram där hon håller i lilla Franklin.

Familjelivet verkar rulla på för sonen Adam och nyligen fyllde han 35 år. På hans stora dag tog Niklas tillfället i akt att hylla sin kära son och delade med sig av en kärleksfull gratulationsönskning på Instagram.

”Älskade Adam - grattis och hurra på 35-årsdagen! Må den innehålla precis allt du önskar dig. Hurra Hurra Hurra Hurra!”

Ett stort grattis i efterskott säger vi på Hänt och hoppas att den stora dagen var fantastisk!

Foto: TV4, INSTAGRAM

Annons