BreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreaking
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Niklas Strömstedt har blivit farfar – visar upp stora bebislyckan

06 aug, 2022 
Niklas Strömstedt, Adam Strömstedt
Niklas Strömstedt var tidigare gift med smyckesdesignern Efva Attling.
Nu visar de upp bebislyckan – de har nämligen fått ett barnbarn!
Annons
Så var det för Maja att växa upp med kända föräldrar: "Kämpande med mitt eget självvärde"Brand logo
Så var det för Maja att växa upp med kända föräldrar: "Kämpande med mitt eget självvärde"

Niklas Strömstedt, 64, är en popsångare, låtskrivare och på senare år även programledare i tv. Under 90-talet hade han flera riktigt stora hits som han vunnit fina utmärkelser för.

2011 blev han programledare för Tack för musiken! och sedan dess har vi sett honom i många tv-sammanhang. Bland annat Så mycket bättre och På spåret.

Dessutom har han och nuvarande frun Jenny Strömstedt, som även hon är en känd programledare, programmet Tillsammans med Strömstedts. Där besöker de andra kändispar för att samtala om relationer och livet.

Niklas Strömstedts kärleksliv innan Jenny Strömstedt

1985 gifte sig Niklas med smyckesdesignern Efva Attling och tillsammans har de två söner. Men efter ett tio år långt äktenskap valde paret att gå skilda vägar.

Annons

Men kärleken sprudlade på för Niklas och han blev sambo med den så folkkära programledaren Agneta Sjödin, och även de fick barn ihop. Men även denna relation tog slut.

Nu är han gift med Jenny Strömstedt som är känd från Nyhetsmorgon på TV4 och tillsammans är de ett av Sveriges mest omtalade par. De träffades på ett nästintill overkligt sätt – Jenny var påväg hem och missade en avspärrning som varnade för istappar och Niklas sprang fram för att varna henne. Det ledde till att de började prata, tog en fika och fyra år senare gifte de sig. En minst sagt fin historia!

Niklas Strömstedt har blivit farfar

Nu visar Niklas ex-fru Efva upp nytillskottet i familjen på sin Instagram. Det visar sig nämligen att deras gemensamma son Adam har blivit pappa till en liten Franklin.

Här är...Franklin! Idag fick vi äntligen ses... Jag älskar dig så mycket... Tack Adam och Alice”, skriver Efva på sin Instagram där hon håller i den lilla bebisen.

Under bilden syns bland annat Niklas nuvarande fru Jenny kommentera flera hjärtan.

Vilken otrolig lycka! Stort grattis säger vi på Hänt!

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons